Jedna od najlepših domaćih voditejki Dragana Kosjerina (35) srećna je i voljena, te uživa u dugogodišnjoj ljubavi sa stomatologom Bojanom Perduvom.

Foto: RTS printskrin

 

 

Iako je, prirodom posla, konstantno u žiži javnosti, Dragana se trudi da svog verenika ne eksponira u javnosti, no ponekad napravi izuzetak te svoje obožavaoce putem društvene mreže Instagram obraduje zajedničkom fotkom.

Ono što je očigledno na pomenutim fotkama jeste da su Bojan i Dragana zaista prelep par, te da i te kako idu jedno uz drugo.

 

 

Nema sumnje da i jedno i drugo, uprkos činjenici da je javnosti poznato da su zajedno, imaju popriličan broj udvarača/udvaračica, a prelepa voditeljka svojevremeno je na pitanje o ljubomori dala izuzetno interesantan odgovor.

- Bojan je moja najveća podrška, on je samosvestan i opušten, ima izuzetne ideje i motiviše me - poručila je Dragana, koja je pored ovih komplimenata dečka opisala i kao uspešnog, mladok momka, koji nema problem s njenim poslom.

- Moj dečko je jedna mlad, uspešan, samosvestan momak koji u mom poslu i u svemu ono što on nosi ne vidi nikakvu vrstu problema. Mislim da to mnogo doprinosi našoj vezi i činjenica je da opstajemo - objasnila je Kosjerina.

 

 

Podsećanja radi, Dragana i Bojan planirali su da se venčaju 2020. godine, no zbog kritične situacije sa virusom korona odlučili su da isto odlože.

- Bojan u inostranstvu ima dosta prijatelja i, logično, želi da mu oni dođu na venčanje. Mogli bismo da napravimo svadbu za mali krug ljudi, ali ja znam da to njega ne bi usrećilo. Sačekaćemo trenutak kada ćemo moći sve normalno da organizujemo. Nemamo razloga za žurbu jer ta formalnost ne utiče na naš odnos. Nama je najvažnije da dobro funkcionišemo - objasnila je svojevremeno za Hello prelepa voditeljka.

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja Dragane Kosjerine

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".