Mladić po imenu Logan Šnajder (19) je nedavno bio u traktoru i zbog slušalica u ušima nije čuo da helikopter pada na njega. Ipak, dogodilo se čudo u američkoj državi Vašington.

Naime, Logan je prolazio traktorom kroz voćnjak u trenutku kada se dogodio zastrašujući incident.

Ugledao kako helikopter pada na njega

19-godišnji Logan nosio je slušalice za utišavanje buke, dok je helikopter "Hiler UH-12E" (težak oko jedne tone) padao na njegov traktor.

– Podigao sam pogled i tada sam to video. Čim sam video da pada na mene, rekao sam, “O ne, ovo će da me pogodi” – naveo je Logan.

Logan je bio priklješten uz volan, a helikopter je bio pored njega. Mladić se sam oslobodio, a zatim pomogao u spasavanju 39-godišnjeg pilota koji je visio naglavačke u pojasu.

Rekao je da je čuo pilota kako vrišti i da je vatra bila posvuda. Kori DŽonson, pilot, bio je jedina osoba u helikopteru. Vatrogasci su pronašli traktor i helikopter u plamenu.

Hvala Bogu da su i Logan i Kori bili dobro i prošli sa samo nekoliko ogrebotina. Prevezeni su u bolnicu s povredama koje nisu opasne po život.

Želi da postane pilot

Logan je nedavno završio srednju školu i u budućnosti želi da postane pilot. Rekao je da nakon incidenta njegov san ostaje nepromenjen.

– I dalje želim da budem pilot – rekao je.

– Osećam se kao da uvek imam nekoga ko pazi na mene. Bog pazi na mene, štiti me. I nikad ne znaš kada bi mogao biti tvoj poslednji trenutak – zaključio je Logan.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".