‒ Osećam se kao da sve počinjem iznova. Ovo što mi se desilo po meni je najbolji dokaz koliko je život divan. Stalno nam pruža priliku za nove početke i izazove ‒ rekla je tom prilikom.


Iako ju je poziv obradovao, zbog porodične situacije nije odmah rekla „da“.

‒ Moje mlađe dete još pohađa srednju školu u Engleskoj. Zbog toga ću neminovno naredne dve godine provesti na relaciji Beograd‒London ‒ otkrila je Branka koja je od 2000. godine u braku sa engleskim producentom i rediteljem DŽulijanom Farinom, sa kojim ima sinove Luisa i DŽoa.

Foto: Profimedia

 

Svojevremeno je, u jednom intervjuu, otkrila kako ju je suprug osvojio.

‒ Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče sa još nekoliko prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me je pogledao s neizmernim razumevanjem, kad sam pričala koliko teško preživljavam rat. Trnci su mi prošli od dubine i topline tog pogleda. Videli smo se još nekoliko puta, a posle nekoliko meseci, sećam se da su obrazi počeli da mi gore, da li od vina ili njegovog prisustva, pitala sam se, a onda sam napokon priznala sebi da sam se potpuno zaljubila.

Foto: ATA images

 

‒ Otkako smo se prvi put poljubili, bilo je sve baš kako volim – snažno i veselo, opušteno, a nežno ‒ priznala je i napomenula da ne postoji čarobna formula za uspešan brak.

‒ Potrebne su abnormalne količine razumevanja, strpljenja i tolerancije. I treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primiš.

Branku ovih dana gledamo u seriji „U klinču“, gde igra majku dvoje dece na pragu samostalnog života. Majčinstvo joj i privatno mnogo znači.

‒ Iako u dubini svog bića znam kako nikad ne bih bila potpuno ispunjena da sam samo mama, Luis i DŽo su nešto najvažnije što mi se dogodilo. To je jedan od prelomnih trenutaka mog života, uz njih sam spoznala šta znači nesebičnost. Uz sve poteškoće koje rutina majčinstva nosi, mogu reći da sam veoma uživala u njihovom odrastanju.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".