Iako je on sam medijski veoma eksponiran, članovi porodice voditelja Živorada Žike Nikolića to nisu, te tako šira javnost ne zna kako izgleda njegova supruga.

Naime, Živorad je već bio u jednom braku, o kom ne priča javno, dok o sadašnjoj supruzi Zorani Nedić uvek priča sa osmehom na licu.

 

Nikolić je krajem osamdesetih godina prošlog veka upoznao Zoricu dok je na železničkoj stanici čekao tramvaj. Da je reč o sudbinskoj slučajnosti istakao je sam Žika, budući da je Zorana pre toga propustila tramvaj za Novi Beograd.

- Upoznali smo se sasvim slučajno, 24. jula 1988. na tramvajskoj stanici. Dok sam ja čekao tramvaj za Kalemegdan na Železničkoj stanici, Zorana je promašila tramvaj sa Novog Beograda, pa je izašla na toj stanici. I ona je krenula na Kalemegdan, ali je sišla baš na ovoj stanici da bi upoznala mene. Kasnije smo se ponovo sreli na Kalemegdanu, gde sam ja radio "Poselo" , a ona je sa drugaricama bila u restoranu košarkaškog kluba Crvena zvezda. Jednostavno, bila je sudbina da se upoznamo, i to kada smo se videli treći put istog dana - prisetio se Nikolić.

Foto: Petar Milošević/N. Fifić

 

 

Sedam godina kasnije na isti dan su se venčali i već dvadeset četiri godine su u braku. O braku je uvek davao klasične savete i citirao da iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena.

NJegova supruga čitavog života se bavi ekonomijom. Na javnim događajima se ne pojavljuje sa Žikom, već smatra da je to njegova teritorija i da njoj nije mesto na javnim dešavanjima.

BONUS GALERIJA: Lepa Brena - koncerti

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".