LJubavna priča ovog para počela je u kafani kada je Beki ugledao Nadu da sedi sa društvom za stolom. Pevač je bio vrlo odlučan, a roditeljski saveti i kućno vaspitanje su mu pomogli da sačuva tu ljubav. 

Foto: ATA images

 

- Nikada nisam razmišljao da li postoji neka bolja od moje supruge jer čim tako razmišljaš ili pogledaš drugu u smislu da želiš da budeš sa njom znači da svoju ženu ne zaslužuješ. Još dok sam bio klinac otac mi je govorio da vodim računa i da ne dozvolim da mi druge oči kažu da je vredelo ono što je bilo pored mene. Uvek čovek posle razvoda ukapira da je pogrešio i da je ta osoba otišla kod drugog jer su mu te druge oči pokazale da je to ipak vredelo - ispričao je pevač koji je i danas zahvalan svojim roditeljima na pravim i istinskim vrednostima koje su mu govorili još kao dečaku.

Vrlo je intersantno da Bekiju supruga ne brani da bude u kontaktu sa nekadašnjim ljubavima: 

- Treba biti svestan sa kim ulaziš u brak, jer ljudi se danas žene da bi se oženili! Ja sam danas sa svojim bivšim devojkama dobar prijatelj, nikada nisam ostavio zatvorena vrata. Nismo mogli dalje ali smo prijatelji i žena mi to ne zamera, kao ni ja njoj, pa imala je momke pre mene (smeh) - istakao je Bekić, koji prisećao prvih susreta sa sadašnjom suprugom: 

- Svake subote je dolazila na moje nastupe, a ja sam poznavao njenu sestru, ali ja Nadu nikad nisam video... Ona je dolazila tu jedno četiri, pet godina dok sam radio non-stop devedesetih, uvek je dolazila i sa momkom i jedne noći sam došao ranije na posao i vidim Nadu sedi za stolom sa društvom i pitam kolegu: "Ko je ona devojka?", on mi kaže da je to Nada. Samo sam mu odgovorio "NJu ću oženiti", osetio sam tako neku energiju. Nakon toga smo se zabavljali godinu dana - otkrio je Beki.

(Grandonline)

BONUS GALERIJA: Ipče Ahmedovski - Mali Rambo i veliki pevač koga smo prerano izgubili