U Srbiji se danas tokom jutra očekuje mestimično magla i niska oblačnost. U toku dana promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i uz pojavu pljuskova sa grmljavinom, koji lokalno mogu biti izraženiji sa gradom, jakim ili olujnim vetrom i količinom padavina većom od 20 mm za kratko vreme.

Najniža temperatura kretaće se od 10 do 15, a najviša od 20 do 25 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab i umeren, na planinama jak, jugozapadni, krajem dana u Vojvodini u skretanju na severni i severozapadni.

U Beogradu ujutru moguća magla ili niska oblačnost. U toku dana promenljivo, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, ali i uz lokalnu pojavu pljuskova sa grmljavinom.

FOTO: D. Balšić

 

Najniža temperatura oko 14, a najviša oko 23 stepena. Vetar slab i umeren, južni, u toku noći u skretanju na severozapadni.

U Srbiji do 4. oktobra uglavnom promenljivo oblačno.

U Sredu na severu i zapadu Srbije malo svežije, ujutro i pre podne povremeno s kišom, dok će od četvrtka do subote ponovo biti toplije u svim krajevima, na jugu i istoku sa temperaturama i do 28 stepeni, uz retku pojavu kratkotrajne kiše ili pljuska.

Više padavina očekuje se u subotu posle podne i uveče.

U nedelju i početkom naredne sedmice malo svežije i uglavnom suvo.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".