Nevena je mlađa sestra Ivane Stamenković Sindi, a među modelsice je upala kao zamena, i u grupi je ostala sve dok se nije udala.

Karijeru je započela veoma rano, sa jedva 17 godina. Devetomesečnu romansu sa biznismenom i bivšim mužem pevačice Lele Andrić, Srđanom Adžemovićem krunisala je brakom, a ubrzo posle toga postala je i majka sina Rastka.

Foto: N. Skenderija

 

Svojevremeno se zabavljala sa rukometašem Petrom Kapisodom. Bila je u braku i sa biznismenom Željkom Jankovićem, od kojeg se razvela.

Napisala je knjigu "Kako sačuvati srpski rod", u kojoj deli savete za borbu protiv bele kuge.

U žiži interesovanja javnosti bila je i kada se našla u Skupštini Srbije, na poslaničkoj listi Nove Srbije, a to mesto napustila je 2014. godine. Bilo je puno komentara o njenom provokativnom stajling u Skupštini.

Foto: N. Skenderija

 

Pre nekoliko godina se pričalo i da je doživela fizičko nasilje od strane svoje majke u njihovom porodičnom stanu na Novom Beogradu, gde još žive i Nevenin tata i njen sin Rastko, što je bivša modelsica potom demantovala.

NJen bivši suprug Srđan Adžemović uhapšen je pre sedam godina na Zvezdari zbog nelegalnog posedovanja oružja, što je Neveni tada teško palo.

- Ne bih da komentarišem bilo šta što je vezano za moj privatni život, na tu temu više ne želim da pričam - rekla je neposredno posle njegovog hapšenja, dok je poznato da mu se vraćala i posle razvoda, da bi naposletku stavili tačku na ljubav.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".