Mada je studirala filozofiju i vrlo odlučna bila u nameri da će time da se bavi, starija ćerka Tihomira Stanića krenula je potpuno drugačijim putem, zbog čega je glumac neizmerno ponosan i gotovo da ne prođe intervju da se zanimanjem svoje mezimice ne pohvali.

Foto: Predrag Mitić

 

Milena-Hana Stanić, naime, radi u solidarnoj kuhinji. Ona i njen tim pre par godina osnovali su organizaciju za prikupljanje humanitarne pomoći u vidu hrane i svakoga dana onima koji nemaju dovoljno da se prehrane, beskućnicima, ubogima i bolesnima pomažu. Mlađa sestra, kojoj je želja da se bavi glumom, Sofija-Nađa rado joj u tome pomaže, a povremeno na svoj način doprinos naslednci daje i glumac, uglavnom kroz razgovor sa novinarima.

Osim da je odlično vaspitana i obrazovana humanitarka Tika u javnim izlaganjima često ističe i koliko je Milena lepa, u šta smo i sami mogli da se uverimo u okviru jednog video priloga na K1 kanalu.

Foto: Printskrin/Instagram/Story

 

Televizijska ekipa posetla je solidarnu kuhinju, Milena se naravno našla na mestu sagovornika, a tom prilikom gledaoci su mogli da posvedoče koliko zapravo liči na mamu Jelenu, ali i da je vrlo staložena i elokventna.

Starija ćerka Tihomira Stanića zaslužna je za oporavak glumca i odricanje od poroka. Bila je vrlo mala ali njene otrežnjujuće reči u tom momentu duboko su se urezale u srce glumca te je istoga sekunda prestao da pije i kocka se.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".