Bik

Stabilan i konzervativan, ovo je jedan od najpouzdanijih znakova Zodijaka, a tvrdoglavost je osobina koja ga tera da stvari istera do kraja. Takođe je veoma sitničav, pa će se uhvatiti za neku sitnicu i tvrdoglavo vas ubeđivati kako je u pravu. Jednom kada donese odluku, retko skreće sa zacrtanog puta, bilo da je u pitanju ljubavna veza ili posao. Veliki je materijalista, a njegova tvrda glava koja ga tera da radi nešto dok ne završi, čini da lako napreduje na poslu. 

Foto: Profimedia

 

Lav

Pripadnici ovog znaka pravo su oličenje toga kako izgleda tvrdoglavo dete, nebitno koliko su stari. Ako im se ne popusti, mogu od ničega napraviti haotičnu svađu. Nije čak ni bitno jesu li u pravu, oni samo žele to što žele i duriće se dok to ne dobiju. 

Ovan

Ovan gotovo nikada neće da se izvini. Ako to i učini, sigurno se radi o situaciji u kojoj je napravio nešto toliko ozbiljno. On će ignorisati optužbe i nastaviti po svome. Ako ga budete gnjavili, spreman je na žešću svađu kako biste ga ostavili na miru.

Foto: Profimedia

 

Blizanci 

Jasno je da pripadnici ovog znaka o svemu imaju svoje mišljenje i stav. Teško popuštaju ako ih neko pokuša uveriti u suprotno. Ako dođe do konflikta znaju da se povuku i odustanu kako ne bi trošili svoju energiju. Blizanci su i velika zlopamtila, te im se ne treba zamerati.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".