Milena Popović političarka i narodna poslanica koja je široj javnosti poznata kao udovica srpskog političara Olivera Ivanovića na kojeg je pre četiri godine izvršen atentat.

Iako je svoju karijeru započela u politici, kao aktivan član Skupštine, ona je završila istoriju umetnosti, a radila je u kabinetu premijera u sektoru za kulturu.

Svoje školovanje Milena je nastavila upisavši doktorske studije na Megatrend Univerzitetu, a angažovana je kao predavač na Univerzitetu u Prištini.

Iako svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram neretko obraduje slikama sa različiih destinacija i sa različitih događaja, vest o njenoj emotivnoj vezi sa Igorem Juričićem je naišla na odobravanje, ali i na neke negativne komentare.

Naime, Milena često zainteresuje svoje pratioce na gorepomenutoj mreži svojim objavama, da li su to u pitanju fotografije sa letovanja, promena izgleda, o kojoj svojevremeno nije htela da govori ili poruke koje su upućene njenom izabraniku, tako je i bilo i ovoga puta.

Foto: Printskrin Instagram/ milena_bogdan

 

 

Ona je podelila tekst poznatog američkog pesnika i pisca romana Čarlsa Bukovskog koji nosi jasnu poruku o ljubavi prema ženi koja je samostalna, koja je jaka, samouverena, koja je svoja, koja je obrazovana.

Upućujući da se u takvu ženu ne zaljubljuješ. Da je ne zavoliš. Jer nakon toga neće biti povratka nazad. Aludirajući možda na njenog izabranika i na njihovu emotivnu vezu.

Foto: Instagram printskrin/milena_bogdan

 

 

Naime, par već duže vreme uživa u svojoj ljubavi, a svojevremeno je političarka izjavila da su Igorova ćerka, kao i njen sin Bogdan od početka znali za njihovu ljubav i da su se slagali sa njihovom vezom.

Pa, tako oni provode dosta vremena zajedno u šetnjama i porodičnim ručkovima, a njih dvoje su otpočeli i zajednički život u Novom Sadu u neposrednoj blizini Spensa.

BONUS GALERIJA: Emina Jahović u različitim izdanjima

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".