Naime, voz u punoj brzini naleteo je na policijsko patrolno vozilo u Koloradu u kojem je u tom trenutku sedela privedena devojka sa lisicama na rukama. 

Policija je dobila dojavu da 20-godišnja devojka u svom vozilu ima oružje. Ona i njeno vozilo su nakon kraće potrage locirani i ona je privedena. 

Dok su policajci pretresali automobil osumnjičene, smestili su je sa lisicama na rukama u službeno vozilo koje je stajalo na šinama. 

Tokom obavljanja pretresa desilo se nešto neplanirano. 

Kako se vidi na snimku objavljenom na društvenim mrežama, u jednom trenutku su se začule sirene koje su signalizirale dolazak voza. 

Tada je došlo do panike među policajcima koji nisu znali šta da rade. Krenuli su ka devojci, ali su stali.  

Voz je udario parkiran automobil, dok je uhapšena devojka sedela na zadnjem sedištu. Vrata policijskog vozila bila su zaključana i ona nije mogla da pobegne od voza.  

- Da li je bila unutra? - pita uplašeno jedan od policajaca dok mu kolega odgovara da jeste i da moraju da odmah pozovu hitnu pomoć.

Tada obojica počinju da trče ka policijskom vozilu u kojima nalaze devojku bez svesti.

Po dolasku na mesto nesreće lekari su konstatovali da je nesrećna devojka zadobila brojne povrede, uključujući prelom ruke koji je zahtevao operaciju, devet slomljenih rebara, prelom grudne kosti i ranu na leđima i glavi, prenosi Gardijan.

Ona se sada oporavlja, a policajci koji se se poneli krajnje nesavesno će prema saopštenju tamošnje policije snositi posledice.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".