Policija je u Nišu, u Knjaževačkoj ulici, uhapsila muškarca Jovana Nikolića (40) koji je nožem izbo ženu Svetlanu S. (62), a zatim sebe.

Pokušaju ubistva prethodila je svađa emotivnih partnera, koji su bili oko dve godine u vezi.

Goran Nikolić brat uhapšenog rekao je da njegov brat i snajka nikada nisu imali problem u vezi, da mu je brat sportski tip, da ne pije, ne drogira se i da nema predstavu šta je moglo da izazove ovaj incident.

Foto: J. Ćosin

 

 - On  je sa Svetlanom bio u emotivnoj vezi skoro tri godine, u vanbračnoj zajednici. Ja sam kao i svakog jutra bio na pijaci i nisam bio kod kuće od 6 jutros, šta se desilo stvarno ne znam. Oni su inače bili u stabilnom odnosu, nisu imali razmirice, brat mi nije nasilnik, nije ni ona tako da ne znam šta je i koj iznenadni trazlog za ovo. Ona je živela kod nas, a ima i svoj stan – rekao je brat uhapšenog Goran Nikolić.

Komšije, koje žive u neposrednoj blizini mesta gde se dogodio napad, kažu da su se ulicom čulo zapomaganje.

 - Kada sam izašla napolje da vidim o čemu se radi, jedna komšinica je već bila tu i stavila ženi svoju trenerku oko vrata, krv je baš šikljala. Samo smo joj malo podigli glavu, nismo smeli da je diramo, tako smo sačekali hitnu pomoć. Posle je došla i policija, a tek onda su i njega izveli u kolicima. Videla sam samo da je i njemu uvijen vrat. Žena je samo ponavljala Jovan... Jovan – ispričala nam je ona.

Kako objašnjava, oni su uvek bili malo čudni i ranije je bilo sitnih prepirki, ali nikada ovako nešto.

 - Video sam muškarca kako želi sebe da prekolje. Žena je bila sva krvava. Užasno je bilo - kaže jedan od očevidaca.

Kako objašnjava, oni su uvek bili malo čudni i ranije je bilo sitnih prepirki, ali nikada ovako nešto. - Video sam muškarca kako želi sebe da prekolje. Žena je bila sva krvava. Užasno je bilo - kaže jedan od očevidaca.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".