Porodica stradalog mladića za njegovu smrt okrivljuje komšije koje su ga prijavile, kao i reakciju komunalne policije koja je Goranu naložila da može da zadrži samo dva psa od 40 koliko ih je imao u dvorištu.

- Pozdravi, gore, na nebu, svog dedu, a mog oca. Pitaćete ko te poslao njemu, ovako rano. Reci mu, ne boj se, više ti zlotvori ne mogu ništa - poručio je otac Slobodan Boban Karanović na poslednjem ispraćaju svoga sina.

Porodica tvrdi da su mladića u smrt oterale komšije, koje su pisale peticije protiv Gorana i napuštenih pasa, koje je mladić čuvao u svom dvorištu, piše Srpskainfo.

 

 

– Dao si život za svoje šapice, to ti svemogući Bog ne može uzeti za zlo. Otišao si, a nisi ispunio svoje mladalačke želje. Mislio si da su svi ljudi hodajući anđeli kao ti, ali eto nisu – rekla je iznad Goranov groba njegova komšinica Snježana Emanuela Dalšašo Linke.

– Gledao si na život kako ne gleda ovaj jadni narod, da jaki pomognu nemoćnima, ali nisu te razumeli, nisi opstao u ovom nakaradnom svetu. Tvoj Reks, tvoje ćuke danas ne laju, nego plaču, arlauču. Gorane otišao si u pravedniji svet, a ja ću se potruditi da tvoja misija ne bude zaboravljena. Ti počivaju u miru, a mi grešni ćemo odgovarati pred Bogom i pred ljudima za sve što smo učinili i što nismo učinili – rekao je komšija Mile Matijević.

Uplakana majka je stalno ponavljala: "Bio si pošten, zato su te i ubili."

Rekla je i da su njenom sinu "molitve služene po manastirima u Srbiji" i da njen Goran nije otišao nespokojan s ovog sveta iako sveštenici nisu služili zaupokojenu liturgiju, jer se to, po hrišćanskoj dogmi ne radi kada čovek izvrši samoubistvo.

Podsećamo, Goran Karanović oduzeo je sebi život zbog bune koju su digle komšije, a onda se pojavila i komunalna policija koja je poručila da Goran može imati samo dva psa, a da će ostale odvesti.

To je, kako porodica tvrdi, uznemirilo Gorana koji je na kraju sebi oduzeo život.

Majka ga je našla obešenog u plasteniku.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".