Mlađe generacije ne znaju ili ne pamte da je ova pevačica, pod umetničkim imenom Hani, krajem devedesetih imala uspešnu muzičku karijeru, dok se oni stariji još sećaju po neke njene pesme, mada se danas retko mogu čuti na radio-stanicama.

 

Foto: ATA images

 

 

Prva žena Željka Mitrovića, Sonja Mitrović Hani, posle blistave karijere i hitova koje je nizala, gotovo kao da je iščezla iz javnog života. Budući da se povukla sa javne scene, barem kao izvođač, mnogo je intrigiralo kako danas izgleda.

Pevačica, koju pamte po hitovima "DŽip" , "Otkini bejbe" , "Sedam godina" i mnogim drugima...

Foto: Reprint Sabor, Z. Jovanović

 

 

Inače, Hani se bavi produkcijom i aranžiranjem. Sa vlasnikom televizije "Pink" , Željkom Mitrovićem, dobila je dvoje dece - ćerku Sandru i sina Aleksandra, a kako se spekuliše, u odličnim je odnosima i sa Mitrovićevom sadašnjom suprugom Milicom.

 

- Dok sam pevala, nikada nisam odlazila na turneje koje su trajale po mesec dana i trudila sam se da u svakom trenutku budem posvećena deci i da od kuće ne odsustvujem duže od tri dana. Istina, u odgajanju svojih mališana imala sam nesebičnu pomoć Željkove i moje porodice, koje su bile i uvek su tu kada je potrebno. Podrška porodice jeste nešto najosnovnije i oduvek sam mrzela izraz samohrana majka - govorila je prva supruga Željka Mitrovića svojevremeno za domaće medije o karijeri i braku.

Foto: reprint TV Novosti

 

 

Podsetimo, sa albuma "Kocka od šećera“, koji je objavila 1996. godine, izdvojilo se nekoliko hitova, između ostalih i "Ne dajem te nikome“, za koju je reči napisao Dragan Brajović Braja.

 

Spot snimljen za tu pesmu zanimljiv je iz više razloga. U njemu plavokosa Sonja Mitrović izgleda kao Merilin Monro, slične frizure i sa prepoznatljivim crvenim ružem u prvom planu. No, daleko interesantniji podatak je da glavnu ulogu tumači glumački bard - Aljoša Vučković.

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja Jovane Jeremić - voditeljka koja u svakoj emisiji iznenadi gledaoce

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".