OVAN

Uran u Biku može da vam donese zaradu preko interneta. Venera u Vagi ukazuje da morate da budete oprezni sa ulaganjem ako imate poslovno partnerstvo. Neko lako može da vas nagovori na pogrešnu odluku.

BIK

Do kraja retrogradnog Merkura , a to je 2. oktobar imaćete finansijske poteškoće. Međutim, kada Merkur krene napred, vaše polje finansija će biti stabilnije. Moguće je da dobijete poslovnu ponudu koja će vam doneti nešto veću zaradu. Uran u vašem znaku može da vam donese dobitak na igrama na sreću.

Foto: Profimedia

 

BLIZANCI

Mars vam daje energiju da se borite za svoje ciljeve, ali ste i pod velikim stresom. U otkobru vas očekuje dobar finansijski period i to treba da iskoristite do 30. oktobra kada Mars kreće unazad, pa će sve da se uspori.

RAK

Sunce, vladar vašeg drugog polja je ušlo u Vagu, pa vam donosi velike troškove zbog stana. To je neka kupovina nameštaja ili renoviranje doma. Pazite u šta ulažete novac jer ćete u otkobru imati veće troškove nego što ste očekivali.

LAV

Iako ste u septembru zarađivali sitniji novac, oktobar vam donosi preokret. Retrogradni Merkur prestaje, tako da vas očekuje stabilnija finansijska situacija. Očekuju vas bolji pregovori za novac. 

Foto: Profimedia

 

DEVICA

Sunce i Venera u Vagi donose vam i novac i lepe poklone. To je nešto što će za vas imati veliku vrednost. Ovo je mesec u kojem ćete moći da zaradite na osnovu sopstvenog hobija. 

VAGA

Sunce i Venera u vašem znaku uz Mars u Blizancima donose vam priliv novca. Mars u Blizancima donosi vam novac iz inostranstva. To može da bude i saradnja sa inostranom kompanijom koja će vam doneti uvećanje zarade.

ŠKORPIJA

Retrogradni Jupiter u oktobru znači da ste dobili obećanje o povišici na radnom mestu ali se to prolongira. U međuvremenu ćete saznati za bolje plaćen posao koji može da vam dones odličan novac. 

STRELAC

Saturnovi aspekti sa Marsom i planetama iz Vage donose vam odličnu priliku za uvećanje zarade tokom oktobra. To su ujedno i novi prgeovori o novcu koji će vas obezbediti za zimu, piše "Informer".

JARAC

Iako imate dugove ili kredit iz prošlosti, Saturn će vas nagraditi za veliki trud koji ste ulagali u poslednjim mesecima, pa ćete imati para. Vodite računa da vas prevelike ambicije ne odvedu predaleko, pa da ne možete da sagledate realnu situaciju koliko ko vredi na radnom mestu, naročito ako ste na pozciji šefa.

Foto: Profimedia

 

VODOLIJA

Vi ste jedan od znakova kojem će položaj planeta u otkobru prijati, tako da možete da se opustite jer ćete plivati u parama. Ukoliko planirate da zahtevate povišicu, oktobar je pravi meseca za tako nešto.

RIBE

Planete u Vagi donose vam sponzorstva u oktobru. To znači da možete da rešite pitanje nasledstva ali ujedno i da dobijete novac za neki sopstveni projekat. 

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".