Ovan

Ovnovima nedostaje strpljenja i samokontrole zbog problema sa ljutnjom, netolerancijom i naglom naravi, što ih često dovodi u teške situacije u kojima ne mogu jasno da razmišljaju. Ovnov nemir često ometa njihovu sposobnost donošenja racionalnih odluka. Ovi ljudi su egocentrični i ne shvataju stvari previše ozbiljno.

Bik

Budući da je Bik jedan od najosetljivijih znakova, ne mogu biti realniji u pristupu životu. Kada se oseća emotivno, Bik ima tendenciju da izbegava stvarnost i treba mu vremena da potpuno prihvati svoje emocije. Ne mogu da prevladaju povređenost, što ih tera da donose loše odluke u životu stavljajući svoje emocije iznad stvarnosti.

Foto: Profimedia

 

Rak

Od svih horoskopskih znakova, Rak se smatra najemotivnijim. Iako je nemoguće reći jesu li zaista pogođeni. Kada su povređeni, umeju da se izoluju, umesto da se jasno i konstruktivno suoče sa problemom. Većinu vremena svojim emocijama daju prednost nad logikom i istinom, što rezultira time da stvari shvataju emotivno ili pogrešno tumače ponašanje drugih ljudi.

Lav

Čak i kada je na pogrešnom putu, Lav nastoji da pokaže vlastitu pravednost. Pripadnici ovog horoskopskog znaka često skaču između ozbiljnosti i smeha. Tipičan Lav u većini svojih životnih odluka prkosi logici jer ne voli kada nešto što mu pripada primeti neko drugi, pa makar mu to i škodilo.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".