Šaulić je za kume izabrao Darka Ristića, koji je javnosti poznat kao menadžer fudbalera Dušana Vlahovića.

Ristić i Šaulić će tako postati dvostruki kumovi, jer je sin kralja folka pre nešto više od dve godine već venčao menadžera najskupljeg srpskog fudbalera u istoriji. To će predstavljati vrhunac prijateljstva koje traje još iz studentskih dana.

Naime, Mihajlo i Darko su zajedno studirali u Italiji i već tada se stvorila neraskidiva veza između njih.

Kasnije su u Londonu zajedno išli i na postdiplomske studije, te je bilo logično da je sve na kraju završilo i kumstvom. Venčanje mladog diplomate, zbog činjenice da potiče iz poznate porodice, izaziva ovih dana ogromno interesovanje javnosti, pa su tako u medijima već isplivale brojne informacije o samom događaju.

Foto: ATA images

 

 

Po želji mladenaca, čitava ceremonija biće održana prestoničkm hotelu i biće zatvorena za javnost, a u istom hotelu biće održano i svadbeno veselje. Pripreme traju već nedeljam a najuzbuđenija je majka Gordana, kojoj senku tuge na sve baca činjenica da će ovo biti prvo veselje u porodici koje organizuje nakon tragične pogibije supruga, kralja narodne muzike Šabana Šaulića.

U pripreme je uključena čitava porodica, za muziku će biti zadužen orkestar Alibi, koji je Šabana pratio na brojnim koncertima u zemlji i inostranstvu, dok će radni pevači biti Aleksandra Bursać i Nenad Manojlović.

No, može se očekivati da se mikrofona late i zvanice sa estrade, među kojima je svakako prva Gordanina kuma Zorica Brunclik, koja je veliki prijatelj čitave porodice.

Pošto su svi članovi porodice poznati po istančanom ukusu za garderobu, toalete se pripremaju već mesecima. Ilda je svoju haljinu donela iz Amerike, dok će mlada imati dve venčanice, od kojih je jedna naručena iz inostranstva, dok je za drugu zadužen slavni srpski dizajner Igor Todorović, koji ujedno sprema i odelo za mladoženju.

(Objektiv)

BONUS VIDEO:

Prvi ples Anje Mit na venčanju

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".