Pevačicu Kristinu Kiju Kockar zapamtili smo po njenoj pobedi u rijalitiju ''Zadruga''. Ona je bila pobednica prve sezone, a sada je otkrila da li bi ponovo učestvovala u ''Zadruzi 6''.

Pevačici je leto bilo vrlo stresno, nagomilale su se emocije i teške situacije, suočila se sa zdravstvenim problemima, a sada se suočava sa napadima panike:

Foto: ATA images

 

- Imala sam dosta toga, svašta se izdešavalo. Imala sam neke zdravstvene probleme, pa onda su neki bliski ljudi meni imali, mnogo toga se izdešavalo u jednom trenutku - izjavila je i rekla da danima nije izlazila iz kuće:

- Sada sam prvi put izašla onako da puno vas vidim i iskreno imam napad panike. Povisio mi se pritisak, pa sam popila lek za pritisak sada - otvoreno je kazala Kija koju su novinari pitali da li bi ušla u "Zadrugu 6":

- Pitali su me već mnogi, nikad ne reci nikada. Nisam ni pregovarala oko toga, razgovarali smo o nekim drugim stvarima. Nemam pojma, ne znam. Sada trenutno ne, ne razmišljam o tome - kazala je Kristina i otkrila da se ne plaši ulaska u rijaliti:

- Nemam strah od "Zadruge 6", to je materija koju držim u malom prstu. Nisam razmišljala dok me niste pitali.

(Informer) 

BONUS GALERIJA: Slike iz albuma Vesne Galiot Gale

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".