Jovana je oštro odbrusila nekadašnjem saradniku i uredniku televizije, Milomiru Mariću sa kojim je sarađivala punu deceniju, pa istakla da je ona njegovo remek-delo, ali i najveća kazna.

Foto: TV Pink printskrin/Novo jutro

 

Posle njenih prozivki, oglasio se i Marić koji joj je poručio da je "učitelj novinarstva, a ne lepog ponašanja".

- Nismo se čuli. Nikad joj ništa loše uradio, samo dobro. Najmanje se od mene očekuje da je ismevam. Mene ne zanima Jovana! Ja sam učitelj novinarstva, a ne lepog ponašanja, to se uči kod kuće - poručio je Marić kratko za 24sedam.

Foto: Jutjub printskrin/ADRIA TV Montenegro

 

Podsetimo, Jovanu je povredilo to što su joj se kolege podsmevale, pa je odlučila da im uzvrati žestoko. Snimak je pokrenuo lavinu komentara na društvenoj mreži, ali voditeljka je ovog puta bez dlake na jeziku progovorila o svemu. 

- I, šta sad? Ja sam lepo rekla, ne znam šta je sporno u tome - da li sam lepo rekla da je bolje da se uhvatiš za dalekovod nego za Jovanu Jeremić... I oni se opet hvataju za mene! Pa, ljudi, pa sad ćete da vidite, sad ste gotovi! Sad će u nastavcima da izlaze delovi! Pa, kako ne shvatate da to ne radite zbog svog ličnog zdravlja, jer koliko sam ja uporna i koliko mogu da se ćeram retorički, verbalno... Ne postoji neko ko može više od mene - počela je Jeremićeva.

Foto: TV Pink printskrin

 

- Toliko sam surova, kad se natovrzam na nekog ko je bezobrazan... Vidi, do kraja idem! Sad ste gotovi! Dakle, bolje da su se uhvatili za dalekovod nego za mene. I oni opet tražu da se hvataju, vole da ih odrma struja i da više ne znaju gde se nalaze! Ali, da vam kažem - ja mislim da se neki od njih hvataju za taj dalekovod, jer nažalost nemaju za šta drugo da se uhvate, nego za dalekovod, onemoćali! To tako obično ide! Ali, ja nisam onemoćala, sad ću ja da nagazim, pa će da vide kako j*be Jovana Jeremić! Verbalno!

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja Jovane Jeremić - voditeljka koja u svakoj emisiji iznenadi gledaoce

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".