Čini se da niti jedna romansa javnih ličnosti nije toliko medijske pažnje izazvala kao što je veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja. U najvećoj meri je to tako jer zaljubljeni par svoj odnos održava na daljinu i po svemu sudeći tu nema promene. Budući da se Anastasija uspešno bavi muzikom, te da je neophodno da bude u Srbiji okružena saradnicima, a da je Nemanja za sada angažovan u Španiji i možda uskoro potpiše za turski fudbalski klub, svi su izgledi da još vrlo dugo hiljadama kilometara biti udaljeni.

Foto: Printskrin/Jutjub/Sport Klub/Ata images

 

Pevačica i fudbaler ludo su jedno u drugo zaljubljeni i za sada im razdvojenost i to što zarad poljupca i zagrljaja moraju da sednu na avion, ne smeta. Ipak, jednom svojom objavom Anastasija je svoje pratioce ostavila u čudu i sa pitanjem da li baš sve između nje i Nemanje ide tako glatko kako se čini. Ona je naime, na svom "Instagramu" napisala.

Foto: Printskrin/Instagram/raznatovicanastasija

 

- Ponekada ljudi dopuštaju da im jedan te isti problem godinama stvara nezadovoljstvo, sve dok nisu u stanju da kažu "Pa šta". Omiljeno mi je da kažem, pa šta - napisala je ćerka Cece Ražnatović.

Zbog ovakvih postova pevačice, između ostalog, veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja ne prestaje da intrigira medije, a da li će daljina uticati na njen dalji razvoj vreme će pokazati. 

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".