Vesna Vukelić Vendi, Sajsi Mc, Sanja Vučić, Maja Nikolić i Predrag Azdejković gostovali su u emisiji "Amidži šou", a u jednom momentu došlo je do sukoba između Vendi i Sajsi. 

Reperka je sve vreme pervrtala očima,  a njene reakcije sa gostovanja postale su hit na mrežama. Uz to situacija je kulminirala kada je Vendi prokomentarisala njenu energiju.

Foto: Jutjub printskrin/Amidži šou

 

- Ona meni deluje kao da je u nekoj čamotinji. Smorena. Prosto ne mogu da verujem da imaš takvu energiju na sceni, ili vaskrsneš. Ne znam kako zračiš - rekla je Vendi.

- Dođi na nastup, pa vidi - odgovorila joj je Sajsi, a potom dodala:

Foto: N. Skenderija

 

- Ne bih da komentarišeš moje javno nastupanje. Moje nastupanje na bini mogu da komentarišu svi, ali mislim da je degutantno da se komentariše moje bivstovanje ovde -

Ubrzo su na Tviteru krenuli komentari podrške upućeni Sajsi MC.

- Ne znam da li se ikad dogodilo da je nju neko ovoliko izbacio iz takta u nekom intervjuu koliko klošarka Vendi, svaka čast na integritetu, kao i pribranosti da joj ne zavališ šamarčinu - napisao je jedan korisnik Tvitera, a Sajsi MC mu je odmah odogovorila:

- LJudi, hvala vam za svu podršku od sinoć, jako mi je značilo. Trudila sam se da sve stavove koje uvek zastupam, i sada argumentujem, ali nekada je toliko teško ostati dosledan. Zamisli taj skandal, onda bih ja bila agresorka najgora, a ona žrtva, nisam skoro videla da je neko toliko zao kao ona, ono podmuklo, gadno mi bilo i da pričam sa njom, onako prenaporno gura neku kvazi duhovnu priču... E, pa nećeš ne, gadno - rekla je reperka, pa dodala:

- Btw stvarno nisam došla u emisiju sa idejom da prevrćem očima, ali organska reakcija na određene stavove plus nisam očekivala kadar u tom trenutku.

BONUS GALERIJA: Iz butika Bube Miranović - atraktivna izdanja pevačice

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".