Naslednik velikana narodne muzike, Mihajlo Šaulić uskoro će stati na ludi kamen sa svojom verenicom Marinom Velimirović sa kojom očekuje dete. Marina će za nekoliko meseci Mihajlu podariti najlepši poklon, a Gocu je najviše obradovalo što ženi konačno sina.

Mihajlo i Marina su požurili sa pripremama kada su saznali da će postati roditelji. Do detalja su isplanirali venčanje, ali su morali da otkažu zbog situacije sa korona virusom. To je pogotovo rastužilo Mihajlovu majku Gocu, ali će se  ovaj put proveseliti u najelitnijem hotelu tokom sledećeg vikenda. 

 

 

Prema pisanjima Kurira, Šaulići su dali ogromnu sumu za pripremu venčanja i nimalo nisu želeli da štede. Marina će zablistati u dve venčanice koje su dizajnirane za njen dan. 

- Marina i Mihajlo su veoma uzbuđeni i s nestrpljenjem iščekuju dan venčanja. Sve pripreme su završene, lepo su sve organizovali pa nije bilo panike i jurnjave u poslednji čas. Marina će nositi dve venčanice, jedna je naručena iz inostranstva i čeka se da stigne, dok je drugu dizajnirao poznati srpski kreator Igor Todorović. On je kreirao i odelo za Mihajla. Znam da su samo za venčanice dali 20.000 evra, uopšte nisu štedeli, nego su se potrudili da priušte sve što žele kako bi im dan svadbe bio nezaboravan - započeo je izvor za pomenuti portal te otkrio ko će zabavljati goste na veselju:

- S obzirom na to da se ženi sin Šabana Šaulića, biće mnogo muzičara među zvanicama i siguran sam da će se latiti mikrofona. Oni su angažovali bend Alibi koji će biti zadužen za dobar provod. Šaban je s njima sarađivao. Muziku nisu puno platili jer će biti bakšiša, pa je cena za ceo tim samo 1.500 evra - objasnio je dobro upućeni izvor.

Mihajlo, koji je inače generalni konzul Srbije u Cirihu, za kuma je odabrao dugogodišnjeg prijatelja koji se ne bavi javnim poslom, dok će Marini kuma biti najbolja drugarica.

BONUS GALERIJA: Slike iz doma Šabana Šaulića 1991. godine