Mlađi naslednik Milana Kalinića i njegove supruge Sandre vrlo je vaspitan dečak, a u školi ima sve petice. Kvaliteti i vaspitanje koje su roditelji preneli Vuku, primećuju se na svakom koraku, ali pubertet je ipak učinio svoje. 

Voditelja je iznenadio razgovor sa sinom koji je vodio. U poslednje vreme na svakom koraku ponašanjem i izjavama iznenađuje ponosne roditelje. 

Foto: V. Danilov

 

U pomenutoj emisiji, voditelj je ispričao da je sin gledao filmove za odrasle: 

- Pre godinu dana, kada je Vuk imao 10 godina, vraćamo se s treninga, on sedi iza mene i kaže: "Tata, Dušan i ja smo gledali po**iće." Ja kažem: "Dobro, Vujo, i", a on nastavlja: "Pa znaš šta sve oni rade tamo", ja kažem: "Pa znam, Vujo, odlično." A on odgovori: "Ali, tata, meni se to jako svidelo". Ja kažem: "Vujo, to je normalno, svaki muškarac voli da gleda po*niće. To svaki muškarac normalan voli da gleda, i žena - ispričao je kroz smeh voditelj, kojeg brige sa decom tek čekaju.

Pred sinom Milana Kalinića tek predstoje turbeelentne tinejdžerske godine, dok je njegova sestra Tea, već tinejdžerka a voditelj se našalio da je za njene simpatije spremio teško naoružanje.

BONUS GALERIJA: Boško Jakovljević - retrospektiva karijere

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".