Vlasnica škole jahanja Nina Šobota, koja je bila gošća u jutarnjem programu na Hepi televiziji kod Milomira Marića je govorila o silovanju u konjičkom sportu, temi koja danima potresa domaću javnost.

Ona je odmah na početku svog gostovanja istakla da je o tome prvo govorila kod Jovane Jeremić u jutarnjem, na šta je Milomir Marić odmah reagovao komentarom:

- Trebalo je da odete u Tužilaštvo, a ne da se žalite jednim novinama, jednoj novinarki, aludirao je rečima na Jeremićevu, dok je gošća govorila:

- Ne, ja sam prvo sve ispričala Jovani Jeremi", na šta je Marić komentar podrugljivo odreagovao:

- A, onda je to već ozbiljna priča.

Jeremićeva nije želela da ostane imuna na kolegin komentar, ali i na ponašanje voditeljke u jutarnjem koja je sve vreme prevrtala očima na spomen njenog imena.

Foto: Printskrin Instagram/jeremicjovana

 

 

- Šta se dešava na spomen moga imena? Komentari su suvišni! Znam da mnoge moj uspeh boli! Ja sam kolegama sa Hepija dala kontakt i poslala Ninu. Ovo mi je hvala - napisala je Jovana, pa nastavila da objavljuje inserte iz emisije.

- Devojčica koja je Alisa u zelji čuda, koja sedi pored Marića, može da se šali sama sa sobom, što uveliko već čini svakojutarnjim ponašanjem i izjavama da treba "cepati novine!", ali se sigurno neće moći šaliti sa Jovanom Jeremić koja je ceo svoj život posvetila uredništvu, napisala je ona.

Foto: Printskrin Instagram/jeremicjovana

 

Volim kada prema ... ispadnem čovek, čisto da se vidi u čemu je razlika. Sram vas bilo! Kada je neko bolji nauči da pružiš ruku. To je put ka ličnom samorazvoju, napisala je Jovana.

BONUS VIDEO:

Jovana Jeremić u suzama

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".