Miljana Kulić se vratila u Niš, te odlučila da se posveti Bogu i krene sa molitvama i obilascima manastira.

Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa svojim dečkom Nenadom iz obilaska manastira Đunis, noseći maramu na glavi.

Foto: Instagram printskrin/miljana__kulic, ATA images

 

Rijaliti zvezda po svemu sudeći odlučila je da se moli za svoje zdravlje nakon teške operacije, a pre nje Bogu se se posvetila i njena majka Marija koja je istakla da joj molitve najviše pomažu.

Marija Kulić i njen suprug Siniša za svoje zdravlje najrpe su s emolili u manastiru Tumane, a kada je Miljana završila u bolnici, molili su se i za nju.

Foto: Instagram printskrin/miljana_kulic_official

 

- Čuli smo za taj manastir, kažu da je čudotvoran i da mnogo ljudi tu dolazi da traži spas za svoje bolesti. Jedna žena je tu izlečila tumor. Zato smo ja i Siniša otišli u taj manastir, upalili smo sveće, malo posedeli i popričali sa igumanom. Nekako se mnogo bolje i čistije osećam. Eto, i Siniša je polako počeo da priča, vraća mu se glas. Još uvek je tih kada govori, ali svakako je mnogo bolje. Zračenja nam kreću sada 20. maja, biće nam teško, ali smo psihički spremni da se borimo sa tumorom - rekla je nedavno Marija.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".