Pevačica Maja Berović (35) od svoje 17. godine voli istog čoveka - biznismena Alena Dragosava, sa kojim je ljubav krunisala brakom 2016. godine, a ove godine dobili su sina. NJih dvoje upoznali su se u Bosni, gde je Alen redovno posećivao Majine nastupe.

"Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima, jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe", ispričala je jednom prilikom pevačica.

Foto: ATA images

 

Ubrzo su otpočeli zajednički život, a Maja je svojevremeno priznala da je to teško palo njenoj mami. Alen je pevačici, kako je ispričala ranije, finansijski pomogao kada je trebalo da objavi prvi album.

"Nakon nekog vremena shvatili smo da ne možemo tako i da nam je previše stalo da bi sve ostalo na platonskoj ljubavi. Vrlo brzo smo doneli odluku da živimo zajedno, što je bilo teško saopštiti mojoj mami, koja je samohrana majka i kojoj je odvajanje ženskog deteta tako rano bilo bolno. Ipak, nije stala na put mojoj sreći. Alen mi je pomogao finansijski i moralno da objavim prvi album. Sada, nekoliko godina posle toga, ja sam neko ko sam može da ulaže u svoju karijeru", otkrila je jednom prilikom pevačica.

Par se venčao 2016. godine u pravoslavnoj crkvi u Grčkoj.

"Moje venčanje nije bilo baš tako kako kažu "tajno". Nisam ja ni od koga ništa krila, jednostavno, eto, nisam imala potrebu da na sva zvona najavljujem da se udajem. Za Rodos sam se opredelila zato što je on za mene jedno od lepših ostrva u Grčkoj i zato što su imali pravoslavnu crkvu. Mi smo imali želju da se venčamo u pravoslavnoj crkvi", rekla je Maja i dodala da joj je suprug najveća podrška.


"On je moja najveća podrška i producent je svega ovoga. Usmereni smo jedno na drugo i zajedno osmišljavamo sve. I kad je vizuelni identitet u pitanju, moram da priznam da je on moj najveći kritičar", govorila je.

Na početku njihove veze Alen je, kako se navodilo, vozio kamione, ali je kasnije od toga napravio veliki biznis. Danas, prema pisanju medija, poseduje svoje kamione i, kako se navodi na jednom sajtu, ima oko 83 zaposlena čoveka. NJegova firma bavi se međunarodnim drumskim prevozom svih vrsta roba.


Nakon 18 godina ljubavi, Maja i Alen su ove godine postali roditelji - u februaru su dobili sina Lava koji je centar njihovog sveta. Pevačica svog supruga veoma retko eksponira u javnosti, te se na drušvenim mrežama ne mogu videti njihove zajedničke fotografije.

(Lepa i srećna)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".