Pevač Mišel Gvozdenović preselio se iz Čačka zbog posla i obaveza, pa trenutno živi u Beogradu, ali kada mu se ukaže prilika, obiđe porodičnu kuću koju je Kulićeva opsedala.  

Miljana je bila opsednuta Mišelom, pa je često upadala u njegov dom a kako je izjavio pevač, on, ali i njegovi roditelji, pretrpeli su ozbiljnu torturu, zbog koje je reagovala policija.

Foto: Jutjub printskrin/Grand Magazin Tv Grand

 

Gvozdenović je detinjstvo proveo u Holandiji, gde se i školovao, a sa 20 godina vratio se u Srbiju i započeo život u Čačku. Za pevača komšije su imale samo reči hvale:

- Danas mi je sve to smešno, ali bilo je strašno koliko je Miljana uhodila Mišela i šta je sve radila da privuče njegovu pažnju. Ona je divljala ispred njegove kuće, skupljali smo se da gledamo taj cirkus. Dolazila je i pevala mu ljubavne pesme, pisala poruke na kapiji, ostavljala ceduljice sa brojem telefona...

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

-Nije im davala mira ni danju ni noću, ne znam kako su ljudi to sve izdržali. Mišel ni polovinu stvari koje su se desile nije hteo da iznese u "Zadruzi" - ispričala nam je Gvozdenovićeva komšinica i istrakla da na pevača popularnost ne utiče:

- On je isto dete, uvek je ljubazan i nasmejan. Nije mu slava udarila u glavu kao drugima, i posle takmičenja i rijalitija ostao je normalan. Lepo je vaspitan - zaključila je ona.

(Kurir.rs)

BONUS VIDEO: 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".