Prvi je nastupio Nemanja Mišić iz Novog Sada, koji je u napetoj drugoj igri prihvatio višu ponudu Milice Jokanović. Završno pitanje o filmu "Radio Vihor zove Anđeliju" donelo mu je nagradu od pola miliona dinara.

Jana Lilić, studentkinja norveškog jezika iz Bora nastupila je druga, a budući da je tim u kasi već imao lepu sumu, ostala je na svojih 75.000 dinara i uspela da umakne tragačici.

Foto: RTS printskrin

 

I treći takmičar Željko Belenović, srednjoškolski profesor iz Novog Sada, prihvatio je višu sumu od pola miliona, ali ga je Milica sustigla.

Tim se međutim nije dao obeshrabriti i poslednji takmičar, teolog Aleksandar Savković iz Kragujevca doneo je hrabru odluku da ide na višu sumu od čak 600.000 dinara! Odgovorivši na svih šest pitanja bez ijedne greške Aleksandar je ovaj iznos prebacio u zajedničku kasu.

Foto: RTS printskrin

 

Takmičari su stigli do šesnaest polja prednosti, ni premalo ali ni previše za tragačicu kakva je Milica Jokanović. NJoj pitanja nisu "legla", koncentracija je za trenutak popustila i motivisani takmičari su uspeli da je vrate čak tri puta. Slavio je tim, slavio je sa njima obaranje dosadašnjeg nagradnog rekorda i voditelj Jovan Memedović.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".