Kako je javljeno na TV, nju je policija navodno zatekla mrtvu s povredama glave i povezima preko usta i nosa pošto je prethodno pozvana Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt.

Lekari su potom zatražili asistenciju policije koja je obavila i uviđaj.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, posredi je navodno bilo porodično nasilje "okončano ubistvom i hapšenjem osumnjičenog - muža (33)".

Komšije su u prvi mah rekle da je ona u stanu živela s mužem i decom, a onda se u jutrošnjoj izjavi za Kurir dogodio potpuni obrt.

Naime, žitelji ulice Živka Petrovića u Zemunu kažu za Kurir da "ubistva nije ni bilo".

Foto: N. Skenderija

 

- Ubistva nije bilo. Žena je umrla prirodnom smrću i kod nas je običaj da kad umre da joj stavimo povez preko glave - kažu komšije i dodaju da su sinoć videli policiju i Hitnu pomoć.

Kako su naveli, ranije nije bilo nasilja u porodici.

- Nisu imali problema, i ne znamo zašto je neko rekao da je ubijena - kažu neke od komšija dodajući da je policija sinoć prvi put došla zbog njih.

- Nedavno su se preselili ovde i bili su fini i muž i žena. Imaju dvoje dece i sinoć je policija zvala Centar za socijalni rad koji je preuzeo decu i odveo ih u dom - kaže prva komšinica koja objašnjava da nije imala problema sa ovom porodicom u kojoj se sinoć, kako oni tvrde, nikakvo ubistvo nije dogodilo.

Podsetimo, kako je jutros javila TV Pink, u trenutku dolaska policije stan je bio prazan, u njemu nisu zatekli ni muža ni decu.

Međutim, nešto kasnije muž se pojavio na mestu ubistva i odmah je priveden kao osumnjičeni posle čega mu je određeno zadržavanje do 48 sati. Kako se saznaje, oni su tu živeli neprijavljeno. Privedeni muž poreklom je iz Bujanovca. Decu je preuzeo Centar za socijalni rad.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".