Budući da će Luka Jović naredne dve godine igrati za Fiorentinu, on, njegova izabranica Sofija Milošević i njihovi naslednici Aleksej i Teodor nedavno su se preselili u Italiju. Manekenka kaže da joj česte selidbe ne smetaju, naprotiv.

"Ne, prijaju mi. NJegov posao je takav da imamo priliku da putujemo svuda po svetu. To su lepa mesta za život. Ne smeta mi da se selim, jer je moj život u koferima od 15. godine i živela sam svuda. Jedino što sad, s obzirom na dvoje dece, sve postaje komplikovanije", rekla je Sofija. 

Foto: Instagram printskrin/sofijamilo

 

Iako voli da zaviri u svaki kutak Evrope, ali i sveta, Sofija priznaje da joj mnogo nedostaje rodni Beograd i da bi volela da, kada Luka završi karijeru, njihov dom bude upravo srpska prestonica.

"Kad god sam u Beogradu, gledam da ukradem koji dan i ostanem duže od planiranog. Toliko volim Beograd, energiju našeg grada, a i ljude.
Volim što kod nas može da se jede bilo kad, šta god poželiš. Ovde u Italiji ne možeš tako. Do pola tri šta si ručao, ručao si, jer onda do pola osam ne možeš ništa da jedeš. Nama sve radi u bilo koje doba dana. Naša brza hrana je najbolja na svetu. Tako da mi, izgleda, najviše nedostaje hrana. Zato sam sad, kad sam bila na nekoliko dana u Beogradu, non-stop jela ćevape i nisam mogla da se zadovoljim", ispričala je manekenka, po čijem izgledu se ne vidi da voli brzu hranu.

Foto: ATA images

 

"Ja nisam u potpunosti zadovoljna svojim izgledom, treba još da se trenira. Kad smo na odmoru, stalno treniramo zajedno, ali generalno Luka ima mnogo obaveza. Ima dva trenera s kojima radi privatno, van terena i van onoga što ima kao obavezu u klubu, pa sigurno ne bih mogla da ispratim njegov ritam", objasnila je ona.

Foto: ATA images

 

Iako fudbaler ima gust raspored treninga i utakmica, porodica uspeva da zajedno provede dragocene trenutke u kojima svi maksimalno uživaju.

Foto: Printskrin/Instagram/sofijamilo

 

"Mi smo stalno zajedno kad Luka nema obaveze u klubu. Naporno je jer svake nedelje je neki novi stres. Stres je ako ne igra, stres je ako uđe u igru, ali ne odigra kako bi želeo. Lepo je kad se postigne uspeh, ali novi dan donosi novu glad za novim uspesima i sve kreće iz početka. Adrenalin radi stalno, stresno je, ali meni je i zanimljivo. Luki sam posebno zahvalna na tome što ne donosi posao kući. Više sam ja ta koja potencira da pričamo o utakmici. On ne voli da mi prenosi nervozu, niti da se vidi ako je on nervozan. Psihički je jak, pribran i sve čuva u sebi", zaključila je manekenka.

Luka Jović, podsetimo, ima i najstarijeg sina Davida kojeg je dobio iz veze sa bivšom partnerkom Anđelom Manitašević, a Sofija je nedavno otkrila da fudbaler priželjkuje da ima četvoro dece.

(Informer)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".