Slavni kompozitor Kornelije Kovač sahranjen je juče na Novom groblju u Beogradu. Tužan povod, očeva smrt okupila je sestre, a da li će se pomiriti to je pod znakom pitanja ako uzmemo u obzir da je u objavi na svom Instagram profilu Aleksandra pomenula samo mlađu sestru Anju. 

 

- Danas želim da se zahvalim svim onim ljudima koji su bili tu i koji su nesebično pomogli tatinoj supruzi Snežani, mojoj sestri Anji i meni dok smo prolazile kroz najteže trenutke tatine bolesti i svega onoga što je usledilo. Hvala svima koji su govorili o tati sa puno poštovanja, ljubavi i topline na jučerašnjoj Komemoraciji u Gradskoj skupštini. Hvala svim onim medijima i novinarima koji su izveštavali o smrti našeg oca, onako kako on zaslužuje, dostojanstveno. Hvala svima, posebno tatinim starijim kolegama, koji su juče po lošem vremenu i blokiranom gradu, došli da zajedno ispratimo tatu u večnost. Hvala svima koji su nam poslali poruke podrške i ljubavi, mnogo su nam značile - napisala je ona i dodala:
- Tatino ime i neprikosnovena muzička zaostavština, ostaće kao dokaz da čovek može da bude najveći samo ako ima dobro i plemenito srce, talenat koji neguje i usavršava neprekidnim radom i ljubav prema životu i ljudima koja ruši sva zla - završila je pevačica.

FOTO GALERIJA: Nenad Knežević Knez - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".