Pevačica je snimila niz hitova, a ovaj put je odlučila da ukrsti glas sa ''Zvezdom Granda'' Nenadom Dmitrićem Neconijem kome je mentor bio Đorđe David. Dmitrić je dobijao sve pohvale od žirija. 

U realizaciji ove ideje Nenadu je pomogao njihov zajednički menadžer, a pesmu i spot ''Ja sve, ti ne'' možete čuti i videti na Jutjubu.

Foto: ATA images

 

- Ova duetska pesma nosi jednu lepu energiju s obzirom na to da ja još uvek nisam pevala ovakav muzički žanr, pa je ceo projekat za mene bio izazov. Necone je ovu pesmu doneo baš na lep način i čim sam je čula poželela sam da budem deo nje - rekla je Anabela o novom duetu i neskromno dodala:

- Do sada je svaka moja duetska pesma dobro prošla i nadam se da neću prekinuti taj niz.

Dmitrić se jednom pojavio na takmičenju obrijanih nogu po nagovoru svog mentora: 

- Obzirom na to da je Anabela dugo na javnoj sceni i da ima bogatu diskografiju imponuje mi što sam snimio ovaj duet sa njom, ona je pravi profesionalac i presrećan sam što je došlo do saradnje - kaže Necone i dodaje:

Foto: Printskrin/Jutjub/ Zvezde Granda

 

- Anabela i ja mnogo nastupamo zajedno, energije su nam se poklopile, a pesma nam se dopala na prvo slušanje i sigurni smo da će se dopasti i publici, jer je skroz drugačija od svega što se sada plasira. Muzici smo vratili neki stari vajb - zaključio je Nenad.

(Alo)

BONUS GALERIJA: Dara Bubamara - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".