Bračni par koji se venčao 2009. i ima troje dece, iz Vašingtona je otišao na Floridu. Počeli su da iznajmljuju stan u luksuznom kondominijum Arte in Surfside. Potom su od španskog kantautora Hulija Iglesijasa kupili prazan plac na obali ostrva Indijan Krik na Floridi.

Po svemu sudeći, to imanje im nije bilo sasvim dovoljno, te su kupili još jedno, takođe na Indijan Kriku, lokaciji koja je poznata i pod nazivom "bunker milionera" (Billionaire Bunker).

Foto: Jutjub printskrin/TheRichest

 

Ivanka i DŽared su izdvojili 24 miliona dolara za velelepnu vilu koju krase neverovatni vrtovi, mnogo zelenila i luksuzni bazeni.

Iako noviji snimci pokazuju da je prostor zapušten, vredan je sam po sebi jer se nalazi u "najekskluzivnijoj opštini na svetu", kako nazivaju Indijan Krik Vilidž. Elitna oblast privlači mnoštvo poznatih ličnosti i biznismena, koji traže osamu i luksuz. Kada se usele u novi dom, Ivankine i DŽaredove komšije biće milijarder Karl Ajkan, hotelijer Bob Dajner, zatim supermodel El Mekferson i njen muž programer DŽefri Sofer.

Ostrvo se nalazi na obali Majamija, u zalivu Biskejn, a sa obližnjim gradom Surfsajdom je povezano mostom. U Indijan Krik Vilidžu trenutno se nalaze 32 rezidencije, koje su grupisane duž obale ostrva, gde su takođe izgrađeni i perfektno uređeni golf tereni. Potpuno veštački stvoreno, ovo ostrvsko skrovište je izvučeno iz zaliva Biskejn početkom 1900-ih i predviđeno je da bude deo većeg veštačkog ostrva. Umesto toga, preuređeno je tokom kasnih 1920-ih kao otmeni seoski klub sa grandioznim golf terenom sa 18 rupa, ali i kao zimsko "sklonište" za tajkune tog doba i njihove porodice.

BONUS GALERIJA: Kolinda nekad i sad - slike sa mora

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".