Bojanin i Mirkov sin nosiće odelo isto kao i Mirko. Par će se venčati u crkvi u Surčinu u kojoj je Mirko kršten, što je bila njegova želja. 

- Bojana želi da se ispoštuju srpski običaji , ali prvenstveno da Mirku i njoj svadba bude jedan od najlepših događaja u životu. Ona je od onih devojčica koje su od malena maštale o venčanici i ljubavi kakvu ima sa Šijanom. Ona je rođena princeza i u venčanicama koje je izabrala izgleda nestvarno lepo - ispricala je Bojanina bliska rođaka.

 

Ni jedna ni druga strana nije želela da štedi kada je u pitanju ovo venčanje. Spekuliše se po medijima da će svadba koštati više od 50.000 evra.  Goc Božinovskoj, Mirkovoj majci u ovim bitnim danima nedostaje njen suprug Zoran Šijan.

- Goca leti od sreće i ne žali da se istroši skroz, jer majka ženi svog sina koji je njen centar sveta. Mnogo se sekirala oko njega zbog nestašluka, jer je uvek bio ziv i radoznao, a pun zivota na nju i na oca. Goca vidi da Mirku prija brak i mnogo voli Bojanu kao i čitava porodica. Rekla mi je da je mnogo srećna zbog njih - otkriva prijateljica Božinovske uz zaključak da Goci ovih dana mnogo fali njen ubijeni suprug.

- Pre neku noć joj se otrže iz usta:" Kamo sreće da je moj Zoran živ da vidi sve ovo, punu kuću ljubavi i unuka kojeg bi voleo više od života, a evo stiže i drugo unuče" - ispričala je ona uz zaključak da je bilo baš dirljivo čuti pevačivu dok je to govorila.

(Republika) 

BONUS VIDEO: 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".