Pevačica Seka Aleksić iskreno je govorila o tome kako su joj kolege zamerile jer voli prirodu i zbog toga što živi na selu: 

- LJudi sa estrade su me ismevali i govorili da živim na njivi. Mnogo toga ružnog su pisali po društvenim mrežama i komentarisali mi iza leđa. Nisam reagovala. Nisam ni osećala potrebu, radila sam ono što sam želela i čekala da ih vreme demantuje. Izabrala sam da živim na selu, ne volim gužvu i grad, već prirodu i zato me ničiji komentari nisu doticali. Sada, kada se dogodila pandemija korona virusa svi su plakali za istom tom njivom, brazdom oranice na kojoj bi samo stavili stolicu i pobegli iz okova gradskog betona, kaže Seka i dodaje:

 

Seka smatra da je pravi blagoslov imati svoj kutak u prirodi: 

- Ko god može, treba da ima vikendicu jer je vreme da se vratimo prirodi i selu. Nisam jedina poznata ličnost koja živi ovako i koja voli da radi u bašti. Mene ispunjava da sama okrečim kućicu za pse, dok Veljko farba ogradu. Volim sa skuvam ručak za svoju porodicu, da iz svoje bašte uberem plod i ispržim jaje sinovima od koka koje sami uzgajamo. Da se razumemo, imam dovoljno novca da angažujem ljude da sve to rade umesto mene, ali to nije poenta - objašnjava Seka koja voli da šeta bosa po travi koja je besprekorno pokošena, da zaliva cveće i uživa u promenama koje nosi svako godišnje doba.

- Radujem se u proleće kada se priroda budi i sve ozeleni, onda u leto kada se mališani kupaju u bazenu, a uveče pijem vino i gledam u svice. Volim jesen, kada lišće dobija sve boje i zimu kada u svom dvorištu pravimo Sneška, a sankamo se na obližnjoj livadi. Zato je bitna konekcija svih nas sa prirodom, ali i odgovornost da je sačuvamo.

Zajedno sa suprugom se trudi da tu istu ljubav prenese na naslednike: 

- Veljku i meni je važno da naša deca izrastu u fizički i duhovno zdrave ljude, čime će se baviti apsolutno se ne bavimo. Pratićemo njihove želje.

 

Sin Jakov pošao je u školu, tako da osim zimnice kuća miriše i na udžbenike: 

- Polako se svi navikavamo, ja sam imala ogromnu tremu. Ozbiljno je shvatio školu i svakog dana slušamo priče iz klupe. Tu se bude uspomene i na naše prve đačke dane. 

(Blic)

BONUS GALERIJA: Zavirite u luksuznu vilu Seke Aleksić

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".