Naš fudbaler Nemanja Matić 2009. godine sreo je ženu svog života, Aleksandru Matić, koja je tada bila srednjoškolka.

Sreli su se potpuno slučajno na Ubu kada je Aleksandra, tada Pavić, imala sedamnaest godina. Nemanja je rođen u selu Vrelo, a u Ub je došao na odmor, jer je tada igrao za slovački tim Košice.

 

 

- Naravno, nismo se smuvali prvi put kad smo izašli. On je morao da se vrati u Slovačku, a ja sam ostala na Ubu. Posle njegovog povratka izašli smo ponovo i onda me je pitao da mu budem devojka… Tada je počela naša bajka - rekla je današnja gospođa Matić svojevremeno u intervjuu za “Alo”.

Godinu dana kasnije, usledila je prosidba koja se dogodila na veoma neobičan način. Matić je 2010. godine putem jednih dnevnih novina upitao svoju devojku da li želi da ceo život provede sa njim.

- Da, Nemanja, želim da se udam za tebe - odgovorila mu je Aleksandra, koja je čekala da završi srednju školu pa da se preseli u London, gde je Matić tek počinjao da igra za Čelzi.

 

 

Nekoliko meseci kasnije, u leto 2010. godine, u prestonici Engleske obavljena je ceremonija venčanja na kojoj su se našli najuži članovi porodice Matić i Pavić, kao i prijatelji mladenaca. Odmah nakon venčanja par je otputovao na medeni mesec na Maldive, a ubrzo po povratku saznali su da će ih kroz nekoliko meseci biti troje.

Aleksandra je rodila sina Filipa, tri godine kasnije i kćerku Teu, oboje u Srbiji, jer je to bila njena i Nemanjina želja. U međuvremenu su upisali i godinu dana zajedničkog života u Holandiji i tri u Lisabonu, gde je Nemanja igrao za Vitese, odnosno Benfiku.

U vremenu dok je zbog profesionalnih obaveza supruga Aleksandra morala da boravi u Lisabonu, otkrila je da poseduje neverovatan osećaj i talenat za modu. Počela je da se bavi dizajniranjem omiljenih ženskih komada, a na lisabonskoj Nedelji mode ona i Nemanja su se pojavili u ulozi manekena i oduševili publiku. Svoj talenat nastavila je da razvija u Velikoj Britaniji, najpre u Londonu, a potom u Mančesteru.

 

 

- Ponekad zavidim njoj, sinu Filipu i ćerki Tei na strpljenju i ljubavi koje imaju za sve moje obaveze, putovanja, pobede i poraze. Pored njih, ja sam presrećan čovek - rekao je Nemanja u jednom intervjuu, a potom je Aleksandra napomenula:

- Nemanja se nimalo nije promenio. Znam da će mnogi reći da ga idealizujem, ali verujte da je ostao onaj stari, čvrsto na zemlji. NJegovi najbolji drugovi su i dalje na Ubu, tamo mu je i kum Mile DŽepina - kaže Aleksandra, koja prema mnogima važi za najlepšu suprugu fudbalera.

 

 

Sa druge strane, Aleksandra je posvećena majka i ogromna podrška svom suprugu. U pratnji dece sa tribina prati svaki fudbalski meč na kojem igra Nemanja, a oboje se trude da svaki slobodan trenutak provedu sa sinom i ćerkom.

Fudbaler Nemanja Matić trenutno igra za fudbalski klub "Roma" u Italiji.

BONUS GALERIJA: Emina Jahović u različitim izdanjima

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".