Pevačica Nina Badrić bila je udata za milionera Bernarda Krasnića, ali ovaj brak nije uspeo. Uprkos velikoj ljubavi, sada već bivšeg bračnog para, Ninin nesuđeni ubrzo je oženio lepoticu neobičnog imena.

Bernard je trenutno u braku sa Laticom Ivanišević za koju kažu da je prava lepotica.


Inače, Nina i Krasnić bili su u vezi 12 godina, a 2003. su se verili u Dubrovniku, pa stupili u brak, a onda se razišli i nastavili i svako je nastavio svojim putem.

Bajkovito venčanje održano je pred 180 zvanica, a Nina je blistala u venčanici skupocenog brenda. Tada, luda od ljubavi, nije ni slutila da će ljubavi, nakon samo tri godine doći kraj, prenosili su mediji.

Foto: ATA images

 

Nina je čak javnosti uputila službeno pismo u kojem je kao razlog rastave navela nepomirljive razlike i emocionalnu udaljenost. Ipak, nakon toga su uspeli spasiti svoj brak te su se službeno razveli tek 2012. godine.

Pevačica je u više navrata za medije davala izjave o krahu ljubavi sa milionerom.

"Našem smo braku dali ne jednu, nego dve šanse, ali nažalost nije išlo. Naravno da zbog toga nisam srećna, ali barem ne mogu sebi da prebacujem da nismo preduzeli sve kako bi naš brak opstao", izjavila je tada Badrićeva.


Bernard je brzo pronašao utehu u Latici Ivanišević, sa kojom se venčao 2015. godine, nakon dve godine veze. Latica je javnosti najpoznatija po vezi s teniserom Marijom Ančićem, sa kojim je prekinula početkom 2011.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".