Ovo su bivše devojke Miloša Bikovića.

LJubavni život Miloša Bikovića privlači veliku pažnju medija.

Glumac se našao u žiži intersovanja kada je njegova bivša partnerka Arina Vološina otkrila nepoznate detalje njihove veze.

Ona je Instagramu pričala o njihovom odnosu kada je rekla da je "gajila nadu da u njemu ima nečega ljudskog", a to je i previše blago u odnosu na ostale tvrdnje koje je iznala o srpskom glumcu.

- Oko godinu dana nisam živela svoj život, pošto sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o svom imidžu, ugledu (što mu je najvažnije, ali nažalost, slika na ekranu ne odgovara stvarnosti, posebno je zastrašujuće kada čovek pomene Boga na svakom koraku).

Osećaj odgovornosti i osećaj krivice za njega je najstrašniji, jer ga to guši, u takvim trenucima morate misliti ne na sebe, ne na svoju udobnost i ne na svoje ja. Životne situacije koje su se razvile otkrile su unutrašnjost osobe sa svih strana, rekla je Vološina između ostalog. Ubrzo se oglasila još jedna bivša - Barbara Tatalović koja je potvrdila Arinine reči, a ni Miloš Biković im nije ostao dužan, te je na svom Instagramu objasnio da postoji dobar razlog zašto su bivše devojke - bivše.

Trenutno Biković ima novu devojku Ivanu Malić.

Foto: ATA images

 

Svoj ljubavni život ljubomorno čuva za sebe, a u nastavku donosimo poznata imena nekih dama sa kojima je imao romansu...

1. Anja Alač

Jedna od njegovih prvih devojaka bila je glumica Anja Alač. Ćerka glumaca Vesne Čipčić i Aleksandra Alača, osvojila je srce Miloša Bikovića na fakultetu na kom su zajedno studirali. Bili su u vezi pre gotovo deceniju, a nakon raskida Anja se zabavljala sa glumcem Radovanom Vujovićem. Kada su se ona i Radovan razišli, Anja i Miloš su 2015. godine obnovili romansu. Tada su uslikani zajedno u javnosti, ali nisu želeli da komentarišu svoj odnos.

Foto: V. Danilov

 

Ipak, par je do danas ostao u dobrim odnosima, pa se često viđa na zajedničkim okupljanima kolega sa klase.

2. Brankica Sebastijanović

I sledeća devojka Miloša Bikovića bila je sa Fakulteta dramskih umetnosti, glumica Brankica Sebastijanović. Kad su se zaljubili, ona je još uvek studirala, a on je tek započinjao uspešnu filmsku karijeru. Počeli su da rade zajedno, a prvi projekat bilo je film, kasnije i serija, „Samac u braku“, u kome su tumačili bračni par.

Foto: V. Danilov

 

Razlozi raskida Miloša i Brankce nisu poznati, ali je po okončanju veze Miloš brzo počeo da snima u Rusiji.

3. Saša Lus


Miloš i Saša upoznali su se na snimanju reklame, a ubrzo su osvanuli na naslovnoj strani ruskog Voga. Bili su u vezi nekoliko meseci tokom 2016. godine i nisu krili svoju ljubav ni na društvenim mrežama.

Kada se u medijima pojavila slika Saše Lus na kojoj se nalazi sa muškarcem koji nije Miloš, manekenka je doživela osudu i prozvana je preljubnicom. Miloš je, kao pravi kavaljer, bio prinuđen da je brani, pa je na Instagramu objasnio da su on i Saša raskinuli pre nego što je ta slika nastala, ali da nisu pronašli za shodno da o tome obaveste javnost.

Saša, koja je krasila naslovne strane najprestižnijih magazina na svetu i nosila modele svih važnih kreatora, ubrzo se, po okončanju veze sa Milošem, okušala i kao glumica.

Foto: Printskrin/Instagram/sashaluss

 

Iako se spekulisalo da je Saša Milošu slomila srce, glumac je brzo pronašao utehu u naručju još zanosnije Ruskinje.

4. Aglaja Tarasova

I sa njom se slikao za naslovne strane ruskih časopisa, nikad srpskih – ovde gotovo da nije ni govorio o njoj, a ubrzo su zaigrali u zajedničkom filmu „Led“.

Zanimljivo je da je Miloš glumio i sa Aglajinom mamom, u filmu „Mitovi“, poznatom ruskom glumicom Ksenijom Rapaport.

Aglaja je sa Milošem dolazila i u Srbiju, gde je bila njegova pratilja na venčanju Jelisavete Orašanin, Miloševe najbolje drugarice, i košarkaša Miloša Teodosića. Osim Srbije, glumici su se dopali i Srbi, pa je i dan-danas dobra prijateljica sa glumicom Milenom Radulović, koja intenzivno snima u Rusiji.

Prema Miloševim rečima, on i Aglaja raskinuli su nakon godinu i po dana zajedničkog života, a u javnosti se nagađalo da je krivac za prekid veze to što je glumac nakon „Leda“ sve češće boravio u Srbiji.

Foto: Printskrin/Instagram/aglayatarasova

 

 

5. Barbara Tatalović

Manekenka Barbara i Miloš Biković vezu su otpočeli u tajnosti, a onda su počeli javno da se pojavljuju kao par. Iako su mnogi očekivali da će ova veza prerasti u nešto više, do raskida je navodno došlo zbog daljine i retkog viđanja.

Foto: ATA images

 

Barbara je jedna od retkih koja je rekla da joj ne prija da se o njoj govori kao o bivšoj devojci Miloša Bikovića. Dok su još uvek bili u ljubavnoj vezi, manekenka je odigrala malu ulogu u filmu „Hotel Beograd“ u kojem je glumio i Miloš Biković koji je takođe bio i producent ovog projekta.

 

6. Arina Vološina

Vest da su Arina i Miloš u vezi pojavila se u maju 2021. godine. Glumac je tada snimljen na večeri magazina "InStyle" u društvu ove atraktivne ruske plesačice, inače šampionke u plesu koja je do sada osvajala brojne nagrade.

Foto: Printskrin/Instagram/arinavoloshina

 

Navodi koji su slutili na njihovu romansu bila su uzajamna praćenja Bikovićevih drugarica sa Arinom na Instagramu. Ubrzo je usledio krah, a Arina danas nema baš lepe reči za bivšeg partnera.

Možemo da zaključimo da je glumac slab na koleginice i da je do sada ljubio samo lepotice.

BONUS GALERIJA: Snimanje filma ''Južni vetar''

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".