Jedna 36-godišnjakinja je ipak odlučila da sa spiska gostiju izostavi rođenu majku, što je izazvalo veliku svađu među njima.

U objavi na Reditu mlada je objasnila šta se krije iza ove odluke - majka i njena partnerka su oduvek bile velike pijanice, pa su zbog toga u prošlosti pravile probleme na porodičnim okupljanjima.

- Ukratko, naša majka ne podnosi dobro alkohol i zna da bude baš nezgodna kad se napije (pogotovo prema meni. U početku ih nisam pozvala na naše venčanje, jer nismo razgovarale zbog toga što je moja majka pila i zbog nekih loših komentara koje mi je udeljivala - ispričala je mlada.

Foto: Profimedia

 

Međutim, nevesta se predomislila i odlučila da svojoj majci dozvoli da dođe na njeno venčanje, ali sam pod jednim uslovom.

- Ne želim da zažalim što je nisam pozvala, pa sam popustila i pozvala ih obe, ali uz vrlo specifično pravilo. Pravilo, u mojim očima, bilo je jednostavno i ublažilo bi svaki stres ili brige oko toga da se napiju i rade ili govore nešto što nije u redu na naš veliki dan - napisala je mlada.

Pravilo se, zaključujete i sami odnosilo na zabranu ispijanja alkoholnih napitaka na ceremoniji i tokom veselja, međutim, kada je ta vest stigla do nje, nije joj se baš obradovala.

Foto: Profimedia

 

- Rekla sam joj da ako ne može da prihvati moj zahtev i pravilo za naše venčanje, nije dobrodošla, Ne mogu da zamislim da ne bude pored mene tog dana, ali ne mogu ni da zamislim kakav će šou napraviti ako joj dozvolim da pije - rekla je mlada.

Komentatori su je podržali i poručili:

“Ako tvoja majka izabere piće umesto tebe, samo će te podsetiti zašto uopšte nisi kontaktirala sa njom. Ponudila si joj način da se vrati i da krenete napred”, “Ovo je vaš jedini zahtev, a činjenica da ne može da obeća da neće piti samo nekoliko sati trebala bi da vam kaže puno toga o njoj”.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".