Obe strane u ovom sukobu iznele su teške reči i optužbe za suparnike. Mitrović je objavio dokumentarac o Baki, a Ilić je s druge strane držao "lajvove" na Jutjubu gde je, kako kaže, raskrinkao Željka.

Željko Mitrović je na društvenim mrežama poručio da je stigao u Srbiju i da je pokrenuo dve peticije vezane za Bogdana Ilića, kako je naveo u prvoj je peticiji se zahteva Bakin odlazak u zatvor, a u drugoj gašenje njegovog jutjub kanala.

 

 

- Sleteh sinoć kasno u Beograd samo da ispotpisujem punomoćja advokatima za još dvadesetak krivičnih protiv Bake, otvaranja dve peticije za Bakin odlazak u zatvor zbog utaje poreza i seksualnog iskorišćavanja maloletnica, i druga za gašenje Bakinih Jutjub kanala - istakao je Mitrović u objavi na Instagramu uz snimak sa aerodroma.

Bogdan Ilić je takođe pokrenuo peticiju za gašenje rijaliti programa "Zadruga".

Za manje od 24 sata oko milion ljudi je potpisalo peticije za gašenje Jutjub kanala Bake Praseta kao i za njegov odlazak iza rešetaka, dok Ilićev zahtev za ukidanjem „Zadruge” ne broji ni deseti deo Mitrovićevog postignutog rezultata.

BONUS VIDEO:

Jovani Jeremić majstori dobacuju na ulici

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".