Poznato je da je pevačica vrlo teško doživela smrt majke Divne, ali to nije sve. NJenu porodicu je zadesila gorka sudbina posle koje su se jedva oporavili. 

Retko ko zna da su Divnin otac Jurij i njegov rođeni brat bili vojni piloti. Nažalost, obojica su nastradali na zadatku, u istom danu, u razmaku od samo nekoliko sati. Posle ovog gubitka, kako je izjavila Divnina sestra Danijela, njihova baka nije govorila. 

Pevačicin deda Jure Tomažič, i njegov brat Vilibald su se svojim avionima srušili 10. oktobra 1967, nepunih 100 kilometara jedan od drugog. 

Jure Tomažič je sa aerodroma Lađevci poleteo prema Kraljevu. Nekoliko sati kasnije Vilibald Tomažič je avionom "Hidromontaže" krenuo na rutinsku turu do Maribora.

Na povratku iz Kumanova, vreme se naglo pogoršalo i u uslovima gotovo nikakve vidljivosti, Jure je izgubio orjentaciju i udario letelicom u planinu Juhor.

Vilibald zbog lošeg vremena, odlučuje da krene alternativnom rutom, i zbog očajnih meteoroloških uslova ne vidi na vreme planinu Stol kod Bora, i gine kao i njegov brat.

Danijela je imala samo tri meseca kada je ostala bez oca, dok je Jelenina majka Divna imala deset godina i tada je preuzela brigu o sestri.

Vojska ih je ipak zbrinula, pa su na Novom Beogradu dobili komforan stan. Divna je završila Devetu beogradsku gimnaziju, a na trećoj godini Pravnog fakulteta zaposlila se u "Radio-Beogradu" na čuvenoj stanici 202. Uspešno se bavila marketingom, neko vreme radila je i na televiziji, a pisala je tekstove i za mnoge estradne zvezde.

Jelena je izjavila da je ubijalo da gleda majku, tetku i baku kako se muče.

- Najviše me je nervirala nemaština - napisala je svojevremeno na Instagramu.

- Bila sam skromna devojčica koja im nije tražila ništa...  -  zabeležila je ona.

BONUS VIDEO: 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".