Ovaj psihološki test Hermana Roršaha reći će vam kakv ste tip ličnosti, na osnovu onoga što ste prvo uočili na slici. Odnosno kakvo je vaše emotivno i psihičko stanje.

Ono što je neophodno je samo da se dobro zagledate u mrlju, a rezultat će pokazati vaš odnos prema drugim ljudima.

 

 

DVE OSOBE KOJE SE LJUBE - Vi ste filantrop, društvena osoba koja uživa da provodi vreme među ljudima. Puni ste poverenja i lako stupate u kontakte sa nepoznatim ljudima. Po svojoj prirodi ste optimista i izuzetno kreativna osoba.

SLEPI MIŠ - Za neke ljude slepi miš simbolično predstavlja zlo, dok za druge predstavlja slobodu. Ukoliko volite stripove, možda ćete u ovom crtežu videti Betmenov znak. Ako izanalizirate tog heroja, saznaćete neke stvari o sebi. Za slučaj da vas slepi miš asocira na vampira, proverite da li se osećate iscrpljeno ili uplašeno.

ŽIVOTINJE - Razmislite na koje vas životinje podseća ovaj crtež i kako ih vi vidite. Ukoliko vidite opasnu divlju životinju koja je u borbi, moguće je da potajno gajite nepoverenje prema ljudima.

OBLAK DIMA - Kakvu simboliku ima za vas crni dim? Da li vas podseća na cigarete koje povezujete sa strašću, ili na vatru koja uništava sve?

DVE OSOBE - Vama vladaju dve osobe koje se bore za kontrolu vaših misli i postupaka. Takvu kontradiktornost svi imaju u sebi, ali je kod nekih ljudi više izražena u odnosu na druge. Da li su te osobe okrenute jedna prema drugoj, da li su neprijateljski nastrojene ili ipak ne?

LEPTIR - Zapitajte se šta za vas predstavlja leptir. Da li je on simbolizuje nežnost i tanane emocije ili je ipak oličenje slobodnog duha? Leptir predstavlja transformaciju, ali i vaš društveni život. Ukoliko na slici vidite leptira raširenih krila, verovatno ste posebno društvena osoba koja ima dosta prijatelja.

ANĐEO – Predstavlja zaštitu, duhovnost i nevinost. Vi se anđelima obraćate za pomoć kada ste pod stresom i od njih tražite da vam pomognu u rešavanju vaših životnih problema.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".