Pevačica Zorica Brunclik nikada nije krila da je odrasla u siromaštvu, zbog čega danas i te kako ceni sve ono što je stekla marljivim radom i karijerom dugom pola veka.

"Ponosno ističem da imam tri godine staža po kafanama i 47 na estradi. U odnosu na sve ono što mi je Bog dao, bilo bi potpuno mazohistički da se osvrćem na loše. Sumiranje ne praktikujem, ne volim, niti imam praznog hoda za to. Miroljub i ja smo stalno uposleni, mladi smo duhom. Negativnu energiju nastojim da izbegnem kad god mogu. Čak i kada me neko od familije pozove, kurtoazno pitam je li zdrav, jeste. Ne trpim analize bolesti. Ajde da pričamo nešto lepo. Suviše je kratak ovaj život. Dok sam se okrenula, punim 67", rekla je Zorica, koja će sledeće nedelje rođendan proslaviti na stadionu Tašmajdan, na koncertu koji će održati za svoju publiku.

Foto: N. Fifić

 

U životu je imala želju da upozna jednu posebnu osobu, ali ih je njegova smrt, nažalost, sprečila. Druge želje osim zdravlja i druženja sa publikom sada, kako kaže, nema.

"Imala sam želju da upoznam patrijarha Pavla, ali on je preminuo. Da imam kuću sa stepenicama kao u filmovima na dve strane sa velikim holom, sad me to ne interesuje, treba brisati prašinu. Takođe mi je san bio da imam „mercedes“ kabriolet. Hteo je muž da mi ga kupi, ali baš u tom periodu moja mama je umrla, dugo se nisam od toga oporavila i nisam vozila. Sada imam samo želju da se ujutru probudim, zahvalim Bogu na tome i da me ništa ne boli. Imam i želju da ovaj rođendan proslavim kako dolikuje - na sceni, da sve bude u redu i prepuno emocija", iskrena je bila pevačica i dodala:

Foto: N. Fifić

 

"Sitnice me čine srećnom, ne zato što sam takva po karakteru, nego zato što sam u tim godinama. Ne postavaljam više sebi ciljeve, već se okrećem osnovnim postulatima - porodici, prijateljima, pre svega mužu."

(Stori)

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".