Svadba Saške Veselinov i Đorđa Đokovića trajala je puna dva dana, a sinoć je na crnogorskom primorju ovim povodom napravljena velika žurka na plaži, na kojoj je pevala Milica Pavlović.

Brat slavnog tenisera Novaka Đokovića i njegova izabranica bili su presrećni zbog sklapanja braka i nezaboravnog provoda sa najbližima, dok se Milica potrudila da atmosferu dovede do usijanja.

 

 

Noletova supruga Jelena Đoković potpuno se opustila na veselju, pa je đuskala uz turbo-folk numere, a nije se libila da skače pred svima, te da se, ponesena dobrom energijom, igrajući spušta do peska i igra na bini sa Pavlovićevom.

Pred kraj druge svadbene večeri zvanice su mogle da vide prelep prizor preko vode. Ogroman vatromet iz mora bio je pušten Đorđu i Saški u čast, što su gosti dočekali sa oduševljenjem.

Podsetimo, par se venčao u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, gde su prisustvovali su najbliži članovi porodice, kumovi i nekoliko bliskih prijatelja.

Foto: ATA images

 

 

Pre nego što su otputovali u Crnu Goru u kojoj je organizovana glavna proslava koja je trajala čak dva dana, mladenci su s najvažnijim ljudima iz svog života otišli na kratak ručak u restoran porodice Đoković na Novom Beogradu.

BONUS GALERIJA: Katarina Grujić i Marko Gobeljić - svadba

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".