Vudi Harelson udario je pijanog muškarca koji je pokušavao da snima glumca i njegovu ćerku tokom noćnog izlaska, piše The Sun.

Incident se dogodio u jednom baru u Vašingtonu nakon što se Harelson iznervirao tvrdeći da ih nepoznati muškarac želi fotografisati. Strani mediji pišu da je intervenisala i policija.

Harelson tvrdi da je pristupio pijanom muškarcu i rekao mu da prestane fotografisati te da izbriše već snimljene fotografije, no muškarac je navodno krenuo prema njemu i pokušao da ga zgrabi za vrat.

Glumac je naveo da je zbog toga muškarca udario u područje vrata te da je sve bilo u samoobrani, a njegovu verziju priče potvrdili su svjedoci koji su u to vrijeme bili prisutni u baru.

Policija je kasnije ispitala i muškarca s kojim se Harelson sukobio. I dalje nastavljaju s istragom, a ako bude podignuta optužnica, objaviće njegovo ime.

Inače, Harelson ima tri ćerke, Deni, Zoi (Zoe) i Makani. Strani mediji pišu da nije poznato s kojom od njih je glumac bio u baru.

Podsećamo, glumac je ranije ušao u sukob i s profesionalnim fotografima. Godine 1995. napao je dva fotografa tvrdeći kako su pratili njegovu porodicu tokom puta u Martha's Vineyard. NJima je morao da plati odštetu. Navodno je i 2006. godine napao fotografa i slomio mu kameru.

(Espreso)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".