Glumica Katarina Žutić, davne 2004. godine napravila je potez zbog kog se ni danas ne kaje. Ona se tada obnažila za časopis "Plejboj", a o tom iskustvu govorio je tadašnji urednik fotografije ovog magazina, ističući da mu je upravo to slikanje bilo jedno od omiljenih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Zutic (@kaja_zutic)

– Gotovo sve žene su imale istu priču – da li može sve da se vidi, a ništa da se ne vidi? Imale su ideju da se to uradi u nekom polu providnom materijalu. Mi smo znali da to ne može da prođe. Mnoge su dolazile sa zahtevima da im se kupi stan u Beogradu, više glumica nam je to tražilo. I razmišljajući koga sledećeg bismo mogli da zovemo, padne nam na pamet Katarina Žutić jer smo se setili da je ona nudista. Ja je pozovem i ona najiskrenije kaže – Znate šta, ja planiram da idem na Adu Bojanu, ako mogu da platim honorarom svoj boravak od mesec dana tamo, meni je to sasvim dovoljno, započeo je svoju priču.

Naime, oko honorara se raspravljalo pa je urednik istakao da je glumica u jednom trenutku glumila kako ne želi ispod sume od 10.000 evra, kako bi na kraju dobila 5.000, koje je smatrala da zaslužuje.

– Bila je jedina osoba koju smo mi morali da smirujemo jer je ona htela sve da pokaže, a mi smo bili u fazonu – to ne sme na naslovnu. Prvi put smo imali taj kontra momenat. Donela je čak i ogroman crni di**o na snimanje, pa smo smislili da se s njim fotka stilizovana kao ratnica, Rambo. Svi su se mnogo smejali na tom setu. Zbog većeg honorara nas je častila ručkom – dodao je Marko.

Podsetimo, Katarina Žutić već nekoliko godina uživa u vezi sa muzičarem Nemanjom Aćimovićem.

BONUS GALERIJA: Iz albuma glumice Nede Arnerić

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".