Bilo da je u pitanju posova ili ljubav, ova nedelja donosi teškoće pa je najbolje da ne donosite odluke suviše brzo, jer može posle toga doći kajanje.  U ljubavi dajte svoj maksimum. Kada je u pitanju zdravlje, čuvajte imunitet. 

OVAN
POSAO: Mogući su problemi prilikom potpisivanja nekog ugovora ili na poslovnom putovanju. Povedite računa da sve bude po zakonu ili ako putujete da ne izgubite neka važna dokumenta. Komplikacije su moguće na svakom koraku.

LJUBAV: Ukoliko budete bili preterano napadni ili ako na neki način budete srušili iluzije svom partneru, mogući su manji problemi. Deluje da nekako srljate i brzate, bez obzira na to što druga strana želi.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom i infekcijama u tom predelu, kao i kada je u pitanju usna duplja. Povedite računa o tome i pre svega ojačajte svoj imunitet kako bi telo moglo da se odbrani od virusa.

Foto: Profimedia

 

BIK

POSAO: Imate utisak da se na vas vrši preterano veliki pritisak što vam se nikako ne dopada. Mogući su i manji troškovi, nije preporučljivo da rizikujete sa novcem, da igrate igre na sreću i tome sl.

LJUBAV: Spremni ste da se maksimalno posvetite voljenoj osobi, ali vam deluje da ona pogrešno tumači neke vaše reči. Biće vam potrebno par dana kako biste mogli da se usaglasite i da nađete zajednički jezik.

ZDRAVLJE: Trenutno je najvažnije da povedete računa o ishrani koja može da vam bude nešto lošijeg kvaliteta tokom ove faze. Nemojte da jedete brzu hranu i kontrolišite redovnost svojih obroka.

BLIZANCI
POSAO: Lako možete da dođete do prilike da napravite neku grešku, koja ovaj put neće proći nezapaženo. Povedite računa o svojoj koncentraciji. Najbolje bi bilo da se ne mešate u stvari koje se vas ne tiču.

LJUBAV: Nemojte da preterujete sa svojim lažima i manipulacijama. Može se desiti da budete otkriveni mnogo lakše nego što mislite da je to moguće. Raščistite sami sa sobom šta želite od veze u kojoj ste.

ZDRAVLJE: Problemi sa vrtoglavicom i sa niskim pritiskom vas mogu pratiti tokom celog ovog perioda. Povedite računa i o štitnoj žlezdi. Odmarajte što više, nemojte da se trošite više nego što vam prija.

RAK

POSAO: Delujete nekako iracionalno u ovoj fazi. Mnogi mogu komentarisati kako su vaše odluke “van svake pameti”. Najbolje bi bilo da se ne zanosite previše i da ne donosite sada bilo kakve zaključke.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada neka zauzeta osoba ili ste ušli u tajnu komunikaciju sa nekim sa kim to baš i nije moralno dozvoljeno. Za sada se sve još uvek svodi samo na kontakt, niste još u prilici da ostvarite vezu.

ZDRAVLJE: Možete imati manjih problema sa nesanicom ili kada zaspite imate probleme sa košmarima. Unutrašnji nemiri vas muče i ne možete da im pronađete lek. Spas svakako nije u alkoholu i tabletama.

Foto: Profimedia

 

LAV
POSAO: Povedite računa o tome da otkrijete ko širi glasine o vama. Moguće je da je u pitanju osoba sa kojom ste neko vreme bili bliski i koja vam deluje potpuno nevino. Nemojte biti naivni ovaj put...

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, zanimljivo poznanstvo vam dolazi preko kruga prijatelja. Malo ćete se pomučiti oko toga da osvojite tu osobu, biće vam potrebno više vremena nego što mislite...

ZDRAVLJE: Skloni ste gojenju, ali to nije vaš najveći problem. U narednom periodu vam noge mogu biti veoma osetljiva tačka, pogotovo kolena i zglobovi. Mogući su i manji problemi sa reumom. Povedite računa i o nervnom sistemu.

DEVICA
POSAO: Postoje neke nejasnoće i komplikacije među vašim nadređenima i na to ne možete da utičete. Moguće je i da će neko imati pogrešnu sliku o vama i vašem radu, pa su manji problemi na pomolu.

LJUBAV: Nemate strpljenja i lako ulazite u konflikte sa voljenom osobom zbog svake sitnice koja vam smeta. Ne možete da trpite više neke stvari i smatrate da partner ozbiljno mora da se menja ako planira da ostane sa vama.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa kičmom i kostima. Veoma ste osetljivi i ukočeni, a moguće je i da više sati provodite u nekom neudobnom položaju. Posavetujte se sa svojim fizijatrom.

VAGA
POSAO: Povedite računa o tome da vas neko ne izmanipuliše ili obmane. Držite se, koliko možete, realnih očekivanja. Nemojte da ulazite u poslovne dogovore sa ljudima koji su neprovereni ili koje ne poznajete dovoljno.

LJUBAV: Povoljan period za pokretanje neke veze na daljinu ili za poznanstvo i komunikaciju sa osobom koja bi mogla biti iz drugog grada ili susedne države. Daljina vas neće sprečiti da prema njoj razvijete emocije.

ZDRAVLJE: Maksimalno izbegavajte alkohol, kao i hranu sumnjivog porekla, dobro perite voće i povrće i nemojte da jedete nešto što nije u dobrom roku trajanja. Moguće je trovanje.

ŠKORPIJA
POSAO: Finansije su vam krenule nizbrdo i dolazite do situacije u kojoj se zadužujete, što vam se ni malo ne dopada. Ipak, uspećete nekako da izbalansirate sve pa posao za sada neće ozbiljno trpeti.

LJUBAV: Niste preterano raspoloženi za partnera... Imate utisak da se i on promenio prema vama i ponovo vam se javljaju sumnje u vezi njegove vernosti. Potrudite se da ipak ne pretereujete u nekim stvarima.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za krvotok su naglašeni. Povedite računa i kada je u pitanju kompletan kardiovaskularni sistem, redovno vodite računa o pritisku. Javite se lekaru ako primetite neke probleme.

STRELAC
POSAO: Morate da se vratite za neki period unazad i da preispitate odluke koje ste tada doneli. Moguće je i da ćete morati da se pozabavite nekim poslovima koji su ostali nedovršeni. Sada čistite stare račune.

LJUBAV: Partner vam je maksimalno posvećen i trudi se oko vas, ali kao da vam to nije dovoljno. Imate osećaj da nešto nedostaje iako je na prvi pogled sve idealno. Moguće je da su neke dileme u vama.

ZDRAVLJE: Skloni ste alergijskim reakcijama koje vam mogu stvarati manje probleme. Nemojte da se izlažete prevelikom naporu ili stresu kako se ne biste doveli u još gore stanje od postojećeg.

Foto: Profimedia

 

JARAC
POSAO: Smatrate da je vaše poslovno okruženje veoma haotično i da ste vi jedina osoba koja bi mogla da unese malo reda i mira... Potrudićete se i većinu obaveza preuzeti na sebe, kako bi sve uspeli da sredite.

LJUBAV: Moguće je da ćete upravo kroz posao doći do zanimljivog poznanstva ili ćete upoznati neku osobu na putu do posla. Možete da očekujete uzbudljiva dešavanja na polju flerta, na vama je samo da se opustite!

ZDRAVLJE: Mogući su problemi kada je u pitanju imunitet i generalna oslabljenost organizma. Moguće je da vam nedostaju neki vitamini ili gvožđe. Najbolje bi bilo da proverite svoju krvnu sliku.

VODOLIJA
POSAO: Imaćete mnogo sreće tokom ove faze i uspeti da ostvarite svoje planove. Većih problema ne bi trebalo da bude. Možete da očekujete i neki manji dobitak, pogotovo na samom početku sedmice.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni nova ljubav vam dolazi iznenada! Neka osoba koju ranije niste primećivali će početi prilično otvoreno da vam se udvara. LJubavne igrice počinju i veoma ste raspoloženi za to!

ZDRAVLJE:  Ne bi trebalo da bude većih problema sa zdravljem u ovoj fazi, generalno se osećate dobro i imate mnogo energije. Opustite se i udovoljite sebi, nema potrebe da za prevelikom brigom!

RIBE
POSAO: Komplikacije na polju privatnog posla vam dolaze. Nemojte da primate sumnjive radnike ili da bilo kome ostavljate neke važne i poverljive informacije. Maksimalno se potrudite da zaštite svoje interese.

LJUBAV : Na emotivnom polju je situacija veoma poitivna, uživate u lepim trenucima sa voljenom osobom i zaljubljeni ste. Predani ste jedno drugome do maksimuma, ne sumnjate ni malo u ljubav koju imate.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa digestivnim ali i probavnim traktom. Ovo polje vam je veoma osetljivo, pa biste trebali biti obazrivi. Menjajte navike koje imate u vezi ishrane.

(Alo)

BONUS VIDEO: 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".