Pevačica Ilda Šaulić (43) nije pristalica estetskih korekcija, ali ni jake, napadne šminke. Zbog toga je uvek možemo videti u svedenim izdanjima, i kada je reč o mejk apu, ali i o garderobi.

Za određene prilike Ilda se prepušta rukama profesionalnog šminkera, svog kuma Dušana Lazića Laze, ali se vrlo često i sama šminka. U tim situacijama ne koristi tečni puder, već samo toniranu kremu, kako bi izgledala što prirodnije, a ovaj svoj bjuti trik ne menja ni kada su u pitanju privatna dešavanja, ali ni odlasci pred kamere.

Foto: ATA images

 

"Koristim toniranu kremu, ja u stvari ne koristim klasičan puder. Tako da je to nešto što možda za kamere i za televiziju nije dovoljno.Zato mi Laza nalazi zamerke, 'kako si mogla tako da odeš na televiziju, pa nemaš šminku za televiziju, to drugačije odmah izgleda, drugačije se slika'. Ali dobro, šta da radim. Ponekad ja umem tako sama sebe da uredim. A on je ipak majstor koji napravi da to izgleda vrhunski", rekla je pevačica.

I njena ćerkica Ema (6) već voli da istražuje tajne sveta lepote i šminke.

"Ćerka veoma voli da se macka i da kupuje neka različita labela", ispričala je kroz smeh Ilda.

Inače, pevačica je jednom prilikom otkrila i koja to pravila uvek poštuje kada je o nezi reč.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)


"Šminku skidam micelarnom vodom, nebitno kog brenda, a pre dve godine otkrila sam rukavicu za skidanje šminke. Posebno mi je praktična kad idem na put. Jutro mi uvek počinje u sedam. Posle umivanja ide losion, pa krema za lice", ispričala je ona jednom prilikom i dodala da uvek osluškuje svoje telo i njegove potrebe.

"Radim ono što mi prija, jer sigurno ne reagujemo svi isto ako nešto učinimo ili popijemo. Niko ne treba da mi kaže da, kad se malo više umorim, treba da unosim više tečnosti i vitamina. (smeh) Brzo se opustimo, uđemo u kolotečinu, pa kad se zdravlje poljulja, govorimo: 'Eto vidiš, trebalo je drugačije'. Da ne bi bilo tog 'eto vidiš', bez obzira na to koliko brzo živimo, u nekom trenutku treba da kažemo - pravim pauzu, ovo je vreme za mene", rekla je svojevremeno Ilda.

Ilda Šaulić je, inače, godinama u srećnom braku sa suprugom Bojanom, a njihove zajedničke fotografije pogledajte u galeriji ispod.
 

(Republika)

BONUS VIDEO:

 


Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".