Zvezdan Slavnić (45), sin našeg poznatog košarkaša Zorana Moke Slavnića, pre tačno 24 godine, ubio je Olivera Jovanovića i teško ranio Uglješu Vlajkovića ispred diskoteke "Četiri sobe" na beogradskom Dorćolu. Kao povod za ovaj krvavi obračun, kako se spekulisalo u medijima, bio je sukob oko Ksenije Pajčin, tadašnje devojke mlađeg Slavnića, koju je kasnije ubio, a potom presudio sebi njen u tom trenutku bivši dečko Filip Kapisoda.

Foto: Printskrin Jutjub/Zadruga Official

 

 

Za ovo ubistvo i pokušaj ubistva bio je osuđen na devet i po godina zatvora. Zvezdan je i kasnije hapšen, a poslednji put to je bilo u junu 2017. godine u Nemačkoj kad je označen kao član bande "Pink Panter".On i još trojica muškaraca iz Srbije, "pali" su posle pljačke juvelirnice u Austriji iz koje su odneli nakit i satove vredne više od 1,3 miliona evra.

Zvezdan Slavnić sada je novi učenik "Zadruge 6",a pri samom ulasku otkrio je šta očekuje od svog ulaska u rijaliti.

- Ne mogu da kažem da sam izašao iz anonimnosti. Zbog oca sam ceo život u medijima, i rešio sam da probam i ovu drugu stranu. Nadam se da ću biti svoj, i promovisati sport. U Zadruzi ću pričati o svom životu i svemu što sam proživeo. Potrudiću se da promovišem svoj život i da objasnim ljudima da ne treba da rade isti što i ja, rekao je Zvezdan.

On se pohvalio i poznanstvom sa Kristijanom Golubovićem, sa kojim će imati mnogo zajedničkih tema u Zadruzi.

BONUS VIDEO:

Karleuša proslavlja 44. rođendan u Dubaiju

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".