Pevačica Ksenija Pajčin prerano je izgubila život na tragičan način, ali zauvek će ostati u srcima kako porodice i prijatelja, tako i šire javnosti koja je ne zaboravlja.

Foto: ATA images

 

Još na samom početku je bilo jasno da je reč o ubistvu i samoubistvu, a prema konstrukciji zločina, Filip je prvo upucao Kseniju, koja je pronađena u hodniku, a zatim je presudio sebi u sobi. Nakon 12 godina i dalje je nejasan motiv za ubistvo, a tokom godina su se podizale mnoge polemike, a najčešća je bila ta da je Kapisoda ubio Kseniju zbog ljubomore.

Foto: Nemanja Kostić

 

 

Pevačica je počela je vezu sa Filipom Kapisodom 2008, a najveću podršku pružili su joj prijatelji Bane Dević i Goran Stojićević Karamela. Veza im je bila veoma burna i trajala je do proleća 2009. kada je on postao učesnik jednog rijaliti programa, nakon čega su se pomirili, a početkom 2010. godine doživeli su saobraćajnu nezgodu na putu do njene vikendice, navodi "Republika".

Tada se mnogo spekulisalo da je to zapravo bio prvi Filipov pokušaj da oboje usmrti. Na kraju, 16. marta 2010. godine on je oduzeo njen život, a potom i svoj. Na dan sahrane, u trenutku kada je beli kovčeg spuštan u zemlju, sa Ksenijinog groba uz zvuke Bolera poletela je bela golubica, a taj prizor je šokirao prisutne na pogrebu. Mnogi su verovali da je to znak da je Ksenija otišla zauvek, ali da nikada neće biti zaboravljena.

BONUS GALERIJA: Boško Jakovljević - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".